Проблемите, свързани с бельото, които всяко момиче има

2015-08-26 18:02:00
Проблемите, свързани с бельото, които всяко момиче има
Снимка: freedigitalphotos.net

Бельото е като всяка друга дреха – зависи от вкуса на притежателя и от неговите потребности. Всеки човек има различен вкус и харесва различни типове бельо. Някои дами признават, че не могат да обуят прашки, други пък – обратното, не признават боксерките и бикините. Подбрали сме няколко проблема, свързани с бельото, които всяко момиче преживява.

 

Налага се да промениш целия си тоалет, само защото подходящото бельо още не е изсъхнало на простора. Решила си да се облечеш с впита по тялото рокля или с по-феерични материи дрехи, които прозират. Предвидила си безшевно бельо или прашки, които пасват идеално с тоалета. Оказва се, че те още не са изсъхнали и трябва да облечеш нещо друго.

 

Планираш бельото си, когато отиваш на почивка. Всяка рокля има чифт бикини/прашки, с които да върви. Решаваш да вземеш и допълнителни чифтове, секси бельо и любимите ти памучни боксерки. И все пак остават още чифтове, с които не можеш да се разделиш. Накрая решаваш да вземеш всичките.

 

Бикините и сутиена ти никога не са в един десен. Комплектите от снимките в модните списания изглеждат супер. Решаваш да се сдобиеш с такъв, той изглежда страхотно и много ти отива. Оказва се, че искаш да си облечеш бяла блуза и тъмен панталон. Няма как да сложиш новия си розов комплект, защото сутиенът ще прозира. Оказва се, че слагаш комплекта, само когато планираш да правиш секс.

 

Купуваш си супер готин комплект сутиен и бикини, седи ти чудесно и е много удобен. Прибираш се вкъщи и чак тогава прочиташ етикета. Оказва се, че може да се пере само на ръка. Ти не переш нищо на ръка, всъщност дори не знаеш как. Затова решаваш да го пуснеш в пералнята, въпреки предупреждението.

 

Никога не даваш много пари за бельо. Минаваш през мола и решаваш да влезеш в един от скъпите магазини за бельо. Осъзнаваш, че повечето модели не са нищо особено, дори има някои доста грозновати. Не си представяш да дадеш цяло състояние за прашки и отново си купуваш от своя любим магазин, където цените са ниски, а бельото – удобно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия