10 лесни трика за красота [част втора]

2015-08-04 21:03:00
10 лесни трика за красота [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Красотата изисква доста време и усилия, които често пъти не са достатъчни. Само една жена знае колко струва красотата и поддържания вид. Често пъти времето е малко, изморени сме и нямаме достатъчно енергия, за да се приведем в отличен вид. Затова сме подбрали няколко хитринки, които да ти помогнат да изглеждаш винаги безупречно.

 

Прибираш се набързо вкъщи или още докато си навън разбираш, че след половин час имаш среща за вечерно излизане. Нямаш никакво време да се приготвиш, но трябва да изглеждаш перфектно, като вечерният грим е задължителен. Затова ти е нужен само малко молив за очи. Ежедневната линия, която си слагаш, може много бързо да стане опушен грим с още малко количество молив за очи и няколко бързи движения, с които да го разнесеш по клепача.

 

 

Мазни корени. Това е ужасът на всяко момиче. Дори да нямаш мазна коса, винаги има дни, в които косата ти е изглеждала супер вечерта, но на сутринта прическата ти я няма, обемът също. Нямаш никакво време, а къпането и сушенето ти отнемат поне час. Тук на помощ идва сухият шампоан, който прави косата ти като прясно изкъпана и оформена, само за няколко секунди.

 

Косата ти е прекалено бухнала в долната си част. Всяко момиче си мечтае за обемна коса. Това, което някои дами не знаят е, че обемът не винаги „се държи“ добре. при някои коси той се концентрира в долната част на косата, от средата надолу. Така косата ти изглежда като триъгълник, с върха нагоре. Решението е много просто – сплети си плитка на една страна. В момента е много модерно, а и ще се спасиш от жегите, като вържеш косата си.

 

Измила си косата си, но нямаш време и нерви да я сушиш. Когато тя е в полусухо състояние, можеш да направиш ниско кокче, като използваш фуркети. Хвани косата си на опашка, след това започни да я увиваш. Когато кокчето е готово, вържи с ластик или сложи само фуркети, които ще го придържат.

 

Искаш да се гримираш в сходни тонове, но нямаш достатъчно продукти. Това е поправимо с един много лесен трик. Вземи сенки в цвят, като розово, прасковено или червеникаво. Сложи малко количество от тях в супена лъжица, прибави и няколко капки безцветен гланц за устни или вазелин. Така ще си направиш червило, което да си отива със сенките ти.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия