Обувките, които всяка жена трябва да притежава

2014-11-12 17:00:00
Обувките, които всяка жена трябва да притежава
Снимка: freeimages.com

Обувките са голяма слабост на повечето жени. Някои дами имат десетки чифтове обувки, които са огромна инвестиция. Други момичета пък, не държат толкова на обувките и имат по един-два удобни чифта в гардероба или пък носят само удобните кецове. Всяка дама е уникална и има свои собствени предпочитания. Все пак има някои обувки, които са неизбежна част от гардероба на една истинска дама. Кои са те?

 

„Пантофки“ или „балеринки“. Това са ежедневните обувки, които вървят на почти всяка визия. Можете да ги комбинирате с пола, с рокля, също и с удобните дънки или къси панталонки. Те наистина отиват на почти всичко, а и за повечето момичета са изключително удобни. Можете да си вземете чифт пантофки в неутрален цвят като черно, за да подхождат на повече дрехи. Друг вариант е да ги използвате като акцент и да си набавите обувки в по-изпъкващ и крещящ цвят.

 

 

Висок ток с платформа отпред. Един от най-популярните модели в последно време. Тези обувки съчетават елегантност и удобство. Платформата в предната част е много важна, защото токът се усеща по-малко и обувките са по-удобни. Те вървят на по-официална визия. Можете да ги съчетаете, както и с пола и рокля, така и с костюм или елегантен панталон.

 

Римски сандали. Те са подходящи за лятната почивка, когато искате да се разходите спокойно из плажа и курорта, съчетават се перфектно с бански, къси панталонки, летни шалове и всякакви аксесоари като шапки с големи периферии.

 

Сандали на висок ток. Сандалите почти винаги са удобни, макар и да са на ток. Когато отивате на купон, високите токове са неизбежни. Един чифт такива обувки могат да акцентират чудесно, съчетани с къса рокля.

 

Високи обувки с изрязани пръсти. Тези обувки са подходящи за почти всякаква визия. Можете да ги носите и през деня, както и на по-официални събития. Хубавото е, че са подходящи и за по-прохладно време, когато сандалите не са добра идея.

 

Боти с ниско токче. Тези боти ще спасят краката ви от замръзване през студените есенни дни. Това е ежедневната обувка, която е симпатична и ненатрапчива. Съчетава се перфектно с дънки и палто, както и с всякакви клинове. Заложете на по-неутрални цветове.

 

Обувки „стилето“. Те не са за всеки вкус, но са интересно допълнение към тоалета. Те никога не излизат от мода и винаги ще сте актуални с тях. Към една строго елегантна визия пасват прекрасно. Друг вариант е скини дънки и сако.

 

Кецове. Няма как да минем и без тях. Това са удобните обувки, на които винаги можем да разчитаме и никога няма да получим болки в краката след часове, прекарани на крак.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия