Няколко сексуални проблема, които се срещат при повечето мъже

2015-07-08 13:10:00
Няколко сексуални проблема, които се срещат при повечето мъже
Снимка: Dreamstime

Представителите на силния пол не обичат да говорят за члена си, но това не означава, че нямат от време на време проблеми, свързани с него. Има мъже, които изпитват дискомфорт, предизвикан от заболявания или травми, но предпочитат да не говорят за това, особено с половинката си.

 

По време на секс мъжкият полов орган не може да се счупи, но може да бъде изкълчен. Как? Ами късат се връзките, които свързват мускулите на пениса с тазовите кости. Когато това стане, основата на члена се измества от обичайното си място. Такива травми обикновено се получават след по-бурен секс или при употребата на предмети, удължаващи ерекцията.

 

 

Другият неприятен проблем, който може да се случи на мъжете, е засечка след бурен купон. Той има желание да прави секс, но заради прекомерното количество алкохол е загубил чувствителността си, включително и на пениса. Затова, ако искаш да правиш секс, внимавай с броя напитки, докато купонясваш.

 

Понякога се случва топките да придобият син оттенък. Не, те не стават наситено сини, но определено променят цвета си. Това се случва след дълъг секс, когато мъжът не може да свърши. Тестисите се напрягат, започват да го болят и придобиват син оттенък. След като той успее да свърши, проблемът отшумява.

 

При някои мъже се появява изкривяване на пениса, което всъщност е известно като болест на Пейрон. И до ден-днешен причините за това състояние не са известни. Най-разпространената версия е патологично изменение на тъканите на пениса след травма, получена по време на бурен секс. Най-опасната поза по време на акта е, когато жената е отгоре.

 

Възможно е мъжът да получи сърбеж в областта на мъжкия си полов орган. Най-вероятно причината за това е гъбична инфекция на гениталиите. Възможно е инфекцията да е вследствие на прекомерно потене, триене или използване на бельо от изкуствена материя. За да не се сблъскаш с този проблем, трябва хигиената ти да е на високо ниво и пенисът ти винаги да е сух.

 

Пенисът може да се подуе и зачерви, когато има някакво възпаление. То може да възникне от заболявания, предавани по полов път, кожно раздраднение или лоша хигиена. Ако забележиш някаква промяна, задължително отиди на лекар, който да открие причината за състоянието ти и да ти назначи адекватно лечение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия