Грешките в разкрасяването, които допускат младите момичета [част втора]

2015-06-24 19:02:00
Грешките в разкрасяването, които допускат младите момичета [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Красотата е идеал и ценност още от древни поколения. Жените, които са били най-ценени, винаги са красивите жени. Днес не е по-различно и въпреки че нежния пол се е доказал на много фронтове, желанието да бъдем красиви е водещо при всяка дама. Но някои от тийнейджърките са много неопитни в разкрасяването и допускат грешки. Какви?

 

Боядисване на косата в домашни условия. За съжаление, в повечето случаи това е голяма грешка. Ако искаш да смениш цвета си, обърни се към професионалист. Не си купувай дадена боя, само защото е рекламирана. Потърси подходящ цвят за твоята визия. Ако смяташ да си правиш кичури, омбре или балеаж, тогава задължително отиди при добър фризьор.

 

Тониране. То също е свързано с боядисването, особено със светлите нюанси. Проблемът е, че русите бои придобиват рижави или жълти оттенъци, което е нежелан ефект. Затова е добре да използваш тониращи продукти, които да запазят цвета ти и да не му позволяват да изглежда неподдържан.

 

 

Купуваш дадено облекло, само защото е модерно. Не бива да си купуваш дрехи, само защото са модерни. Прекрасно е да си в крак с модата, но понякога е добре да се придържаш към собствения си стил. От една страна, не всичко модерно, е красиво. Определено има някои странности, които не са за всеки човек. От друга страна, човек има различно тяло и визия, не може да ти седи добре абсолютно всичко. Затова е добре да си купуваш само дрехи, които ти харесват и ти седят добре.

 

Не се грижиш за зъбите си. Проблем със зъбите не е само козметичен дефект, а и здравословен. Ако нещо не е наред с венците или зъбите ти, трябва да потърсиш специализирана помощ, а не да отлагаш проблема. Може положението да се усложни и да се наложи вадене на зъби или операция. Освен това, няма как да се чувстваш красива, ако позволиш на зъбите ти да потъмнеят, например. Грижи се за усмивката си, за да бъдеш красива и здрава.

 

Пърхот. Много от хората смятат, че всеки човек има пърхот и това е нещо нормално. Всъщност не е и е хубаво да си обърнеш внимание. Има много причини, поради които пърхотът се появява. Една от тях е неправилно подбраната козметика. Ако видиш, че имаш пърхот, набави си хубав шампоан. Добра идея е да посетиш и дерматолог, който ще открие причината за пърхота и ще ти предпише медикаменти или медицинска козметика.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия