Няколко причини заради които да избереш марковия парфюм пред репликата

2015-06-11 15:54:00
Няколко причини заради които да избереш марковия парфюм пред репликата
Снимка: iStock

В интернет, а и в доста магазини, има огромно разнообразие от реплики на парфюми на достъпни цени. Това определено те блазни, но в същото време си чувала, че е по-добре да заложиш на оригиналния парфюм, отколкото на неговата реплика. Защо?

 

 

Оригинален парфюм = качествен парфюм. Когато говорим за парфюм, качеството му е от огромно значение. Той има висока концентрация на ароматна есенция, което го прави изключително траен и наситен. Необходими са ти няколко капчици от парфюма, за да ухаеш добре през целия ден. Малкото количество, което ти е нужно, ти дава възможност да го използваш по-дълго време. Също така в оригиналните парфюми се използват съставки от естествен произход, а тези, които са изкуствени, са строго контролирани и са доказано безопасни за здравето.

 

Когато човек си купува парфюм, той го прави, защото иска да ухае добре. Хубавата марка е уникална композиция от различни аромати, които се разгръщат постепенно във времето. По този начин всеки парфюм има неповторим характер и ухание.

 

За да си сигурна, че си купуваш оригинален парфюм, трябва да отидеш в лицензиран магазин. В никакъв случай не си купувай от интернет или от места, които ти изглеждат съмнителни. По-добре дай повече пари, но се сдобий с нещо оригинално, отколкото да си спестиш 10-20лв. и да си вземеш реплика.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия