Проблемите, които има всяка блондинка

2015-05-28 13:45:00
Проблемите, които има всяка блондинка
Снимка: Dreamstime

Мислиш си, че русите жени са по-облагодетелствани, защото им се обръща повече внимание. Наистина мъжете често се заглеждат по тях, но това не означава, че животът им е по-лесен от твоя. Но за това имат вина и самите блондинки. Голяма част от тях смятат, че са по-красиви, защото са руси и околните им са длъжници. Това, разбира се, води до агресивно поведение от тяхна страна, когато някой засегне техните интереси или не прави това, което те изискват от него. Интересен е фактът, че това се отнася както за естествено русите жени, така и за изрусените. Явно да се превърнеш в истинска блондинка не е никак трудно.

 

Но като всички хора и русите жени си имат своите проблеми. Кои са те?

 

Хората са предубедени към блондинките. Ако имаш дълга руса коса, шансът да те приемат на сериозно, без да те познават, клони към нула.

 

През лятото не смееш да влезеш в басейн, защото косата ти позеленява от хлора. За да не изглеждаш странно с шапка за плуване в открит басейн, купи си специален шампоан, който ще спаси косата ти от позеленяване.

 

 

Обичаш да връзваш косата си, но черните ластици не ти отиват изобщо. Доста ти е трудно да се намериш ластик, който да се връзва на русата ти коса.

 

Същото е положението и с фибичките. Много ги обичаш, но те просто не ти седят добре. По-добре се откажи от тях, освен ако не искаш да изглеждаш налудничаво.

 

Жените, които се изрусяват, често посещават фризьорския салон – средно веднъж на 3 седмици. Всеки път, когато си канена на важно събитие, се замисляш кога за последно си си боядисвала косата и дали не е време да освежиш цвета си, за да изглеждаш максимално добре. А това удоволствие струва доста пари, които ти отделяш всеки месец.

 

Естествено русите дами имат светли косми и затова миглите и веждите им почти не се забелязват. Трябва да си сложиш спирала и молив за вежди, за да изглеждаш добре.

 

Знаеш, че ежедневното миене на косата е вредно, но няма как да не го правиш, защото русата коса изглежда вечно мръсна.

 

В България има голямо разнообразие от козметични продукти по магазините, но трудно намираш шампоан, който да не кара косата ти да изглежда жълта. Повечето пъти си го поръчваш онлайн, защото ти е омръзнало да обикаляш магазините и да търсиш такъв.

 

Понякога чуваш от хората: „Ти си учудващо умна за блондинка. Поздравления!“. Но за теб това не е никакъв комплимент, по-скоро го приемаш като обида.

 

При блондинките най-досадното нещо са корените. Мине не мине време и трябва отново да ходиш на фризьор и да ги изсветляваш. Понякога имаш чувството, че прекарваш целия си живот във фризьорския салон.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия