Мъжете смятат брюнетките за най-привлекателни

2012-01-02 14:53:00
Мъжете смятат брюнетките за най-привлекателни

Мъжете смятат брюнетките за най-привлекателни, сочат резултатите от скорошно проучване, проведено във Великобритания.

 

За да стигнат до това заключение, изследователи от Уестминстърския университет провели експеримент с участието на една жена, която била изпратена в три нощни клуба, носейки три различни перуки – руса, кестенява и червена.

 

Оказало се, че когато е блондинка, жената била заговаряна от 60 различни мъже. Като брюнетка тя успяла да привлече за неангажиращи разговори 42 представители на силния пол. С червена коса жената била заговорена едва от 18 мъже.

 

Когато обаче изследователите обиколили същите нощни заведения с три снимки на дамата с трите цвята на косата и запитали 130 мъже как им харесва повече тя, представителите на силния пол били категорични, че като брюнетка жената е най-привлекателна.

 

Изследователите обясняват резултатите от експеримента си с това, че в съзнанието на мъжете блондинките са по-лесна сексуална мишена и именно поради тази причина те по-често биват заговаряни в заведенията. Когато става въпрос за красота и привлекателност обаче, брюнетките изпреварват светлокосите си посестрими.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Green_bubble gum^^
преди 12 години

съгласна съм с FuCKkK13 !!! ;P наистина на всяка жена и отива определен цвят на косата , къса , дълга или къдрава, права !! на всеки му отиват различни неща ;) :***

kamenski88
преди 12 години

И аз хаpесвам брюнетките, но с кафява/кестенява коса, а не с чеpна коса и *** като тая на снимката.

Bastard
преди 12 години

И аз така смятам че брюнетките са най-сексапилни и сладки :) от колкото изкуствено руси :)

SisiStrange
преди 12 години

Кой вече въобще преценява по цвят на косата? И от 3те цвята има уникални мацки.

loca10
преди 12 години

оле мале, само като чуя "британско проучване"...

FuCKkK13
преди 12 години

това пък със снимките е тъпо.. на една жена може повече да и отива да е кестенява и за това мъжете да я харесват повече с кестенява коса,на друга може русото да и отива повече и т.н. ..

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия