Съвети за по-стройна и слаба фигура

2015-05-16 12:01:00
Съвети за по-стройна и слаба фигура
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има силни и слаби страни. Това важи както за характера, така и за тялото. Важното е да искаш да се промениш, да се усъвършенстваш, да станеш по-красив, по-балансиран и да се чувстваш добре в кожата си. Затова повечето хора искат да са по-слаби или да имат по-оформено тяло. Сега ще ти дадем няколко съвета как да имаш по-слаба и стройна фигура.

 

Стойка. Тя е на първо място, защото е от изключителна важност. Повечето хора пренебрегват стойката си, изгърбват се и тялото добива неестествена форма. Всъщност стойката се оправя със спорт и правилно седене. Не бива да прекарваш цял ден пред компютъра. Опитай се да изправиш раменете си, вдигни брадичката и изпъчи леко гърдите си. Трябва да се гледаш в огледалото, за да прецениш дали го правиш правилно. Отначало ще се чувстваш неестествено, но с времето ще свикнеш. Не забравяй, че неправилната стойка предизвиква гръбначни изкривявания и дори притискане на вътрешните органи. Когато ходиш изправен/а, гърдите ти ще са изпънати, а коремът няма да стърчи.

 

Цветове. Много е важно как подчертаваш силните страни на тялото си. Всички знаем, че черното е елегантен цвят, който вталява. Но това не означава да ходиш облечен/а като погребален агент. Трябва да прецениш кои части от тялото оптически трябва да смалиш и кои да уголемиш. Ако имаш по-голям ханш, облечи черна пола, като я комбинираш със светъл цвят блуза/топ.

 

Внимателно с принтовете. Модата е толкова разнообразна и чудата, понякога на мода са принтовете с различни мотиви. Най-добре е да избягваш тези комбинации, ако искаш да изглеждаш по-слаб/а. Всички знаем, че хоризонталните райета не са добра идея, но вертикалните също не са перфектен избор. За дамите е най-добре да заложат на V-образни деколтета и плисе.

 

Аксесоари. Аксесоарите са чудесен начин да придадем стил на визията си, но ако не прекаляваме с тях. Трябва да ги подбираш много внимателно и да съобразяваш какво искаш да прикриеш или подчертаеш. Ако имаш тънка талия, задължително сложи коланче около нея. Така няма да привличаш внимание върху по-едрия ханш. Високите токчета са силен женски коз, но трябва да се подбират внимателно. По-пълните жени трябва да избягват обувки тип стилето, а високите дами могат да изберат по-ниски токчета.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия