Нещата, които жените с големи гърди, искат да споделят

2015-05-11 16:59:00
Нещата, които жените с големи гърди, искат да споделят
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето мъже харесват жени с големи гърди. И съответно повечето жени искат да имат такива, за да могат по-лесно да привличат вниманието на представителите на силния пол. Но да имаш големи гърди не е лесна работа. Виж кои са нещата, които едрогърдите дами биха искали да споделят:

 

Когато имаш големи гърди е задължително да носиш бельо или бански с банели, колкото и да ти се иска да разнообразиш и да си вземеш някакъв друг модел.

 

Най-големите сутиени не са с размер D. Има още мноооого размери, за които ти най-вероятно дори не подозираш.

 

 

Дамите с големи гърди харесват рокли без презрамки, но ... не могат да си позволят да носят такава.

 

Често се случва да се почувстват некомфортно, докато прегръщат някой по-нисък от тях, особено ако става дума за мъж. Защо ли? Защото гърдите на жената се озовават пред лицето на другия човек и това изглежда доста перверзно.

 

Жените с голяма гръдна обиколка обикновено избягват ризите с копчета, защото третото или четвъртото копче напира да се откопчае, а мъжете постоянно зяпат именно натам.

 

Няма жена, която да не обича разнообразието. За съжаление, сутиените с големи чашки са предимно в бежово, бяло и черно, което в един момент втръсва на едрогърдите дами.

 

Колкото по-големи са гърдите ти, толкова по-лесно е да се изпотиш под тях, особено през горещите летни месеци, а това определено не е приятно.

 

Може да харесват бански с връзки, но жените с големи гърди просто няма как да си позволят да си сложат нещо такова. Ами онези потници, които имат вграден сутиен? Готина идея, която обаче не пасва на дамите с голям бюст.

 

Има доста статии на тема „ЗА или ПРОТИВ носенето на сутиен?“. При едрогърдите дами обаче този въпрос не подлежи на коментар, защото колкото и да им се иска, те няма как да излязат навън без сутиен.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия