Направи устните си по-сочни и по-съблазнителни с няколко лесни трика

2015-05-11 14:46:00
Направи устните си по-сочни и по-съблазнителни с няколко лесни трика
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако си от момичетата, които имат тънки устни, най-вероятно ти е минавала мисълта да си сложиш силикон в тях. Не е нужно обаче да се подлагаш на хирургическа интервенция, за да се сдобиеш с плътни и секси устни. Има няколко трика, които ще ти бъдат полезни. Виж кои са те:

 

Ако устните ти не са пропорционални, забрави за употребата на контурни моливи и червилата в тъмни матови оттенъци, защото те правят разликата в размера на устните по-видима. Най-добре е да използваш червила в неутрални тонове и да слагаш капка блясък в центъра на горната устна. Ако горната ти устна е по-тънка от долната, сложи по-светло червило, след което нанеси и по-тъмно.

 

 

Притежателките на тънки устни трябва да избягват студените тъмни нюанси на червилото, твърде тъмния контур с молив, както и матовата текстура. За теб е по-добре да използваш гланц за устни и червило в перлени топли розови нюанси.

 

Дамите с увиснали ъгли на устните не бива да използват тъмни червила и моливи, както и да очертават устните си. Може да си сложиш контурен молив в неутрален цвят, но да не е плътно до ъглите. Нанеси червилото си така, че в ъглите цветът да не е толкова наситен, а в центъра на долната устна да е блед, почти незабележим.

 

При неясни очертания на устните избягвай да си слагаш небрежно молив за устни. Контурът трябва да бъде с естествен цвят. За да постигнеш максимално естествена линия, трябва да се усмихнеш, за да се опънат устните ти и тогава да нанесеш молива.

 

Момичетата с пухкави устни определено са късметлийки, но и при тях има някои тънкости, които трябва да се спазват. Не очертавай устните си с молив, който не е в същия цвят като червилото. Може да си слагаш червила и гланцове във всички нюанси. Бледите цветове правят устните ти по-малки, а наситените с капка блясък в центъра на устните подчертават техния съблазнителен и сексапилен вид.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия