Трикове за лесен грим

2015-04-15 12:01:00
Трикове за лесен грим
Снимка: freedigitalphotos.net

Гримът е важен за всяка дама, защото всяко момиче иска да изглежда добре. Затова една жена е склонна да стане дори два часа по-рано, но да изглежда привлекателна и да има перфектна визия. Гримът ни помага да се чувстваме по-красиви и желани. Но времето сутрин е много ценно, защото ни се спи, искаме да останем в леглото още малко и имаме нужда от време за сутрешния тоалет. Сега ще ти дадем няколко трика за лесен грим, които ще са ти от полза.

 

Нанеси крема за лице и му дай малко време да попие. Кожата има нужда от няколко минути, за да абсорбира крема. Не е добра идея да го нанесеш и веднага да продължиш с другата козметика. Изчакай поне две минути и след това използвай другите продукти. След това можеш да нанесеш пудрата и няма да има опасност от това да изглеждаш като с маска. Ако имаш тъмни кръгове под очите, използвай по-светла пудра в тези зони.

 

Моливът за очи е друга добра идея за ежедневен грим. Можеш да нанесеш една дълга линия на горния клепач, от край до край. Не винаги моливът трябва да е черен. Разчупи рамката и сложи кафяв или зелен молив. Така ще се сдобиеш с магнетичен и изкусителен поглед. Можеш да сложиш лек контур с бял молив в основата на окото. Така ще уголемиш оптически очите си.

 

Спирала за очи. Тя е неизменен елемент от ежедневния грим. Ако си решила да избереш кафяв молив, трябва да сложиш и такава спирала. Не забравяй, че не бива да напластяваш голямо количество, защото така ще се слепят миглите ти.

 

Руж. Той не е задължителен винаги, но ако си по-бледа, е добре да го използваш. Забрави за червените тонове, които са били модерни преди десетилетия. Сега можеш да избереш розово, прасковено или керемидено.

 

Устните са друг важен детайл, който много дами забравят. Дори да не обичаш да си слагаш червила, нанеси прозрачен балсам за устни. Той ще предпази нежната кожа от напукване и ще придаде лек блясък. Ако обичаш глосовете и червилата, използвай ги смело.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия