Нещата, които трябва да имаш, за да бъде прическата ти винаги на ниво

2015-01-20 16:11:00
Нещата, които трябва да имаш, за да бъде прическата ти винаги на ниво
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако искаш косата ти винаги да изглежда добре, трябва да носиш няколко неща винаги със себе си. Вземи си сладурска чанта, която е достатъчно голяма, за да ги побере и ги сложи вътре. Носи я в дамската си чанта, за да ти бъде винаги под ръка и да те спасява от „рошави“ ситуации.

 

Виж какво задължително трябва да имаш в чантичката си:

 

Продукти в малък размер, подходящи за пътуване – на пазара има малки продукти, които са специални предназначени за пътуване, но ще бъдат удобни и в твоя случай. Запаси се с всякакви мостри – шампоани, балсами, кремове за ръце, а ако можеш си намери отнякъде и лак за коса и паста за зъби.

 

 

Фиби и ластици – те ще ти помогнат бързо да трансформират прическата и от дневна да я превърнат във вечерна или купонджийска. С ластиците ще можеш да вържеш косата си и да прикриеш, ако е мръсна. Гребен – хубаво е да имаш поне два вида, с единия да разресваш косата си, ако се е заплела, а с другия да си правиш обем, ако имаш нужда.

 

Мини преса и маша за коса – те определено са доста удобни и ще те избавят от доста ситуации. Вземи си такива, които работят на батерии, за да не се чудиш къде да намериш контакт и да бъдеш сама, докато оправяш прическата си.

 

Аксесоари за коса – сложи в несесера някакви интересни аксесоари като готина диадема, сладурска шнола или интересен ластик. Те определено ще успеят да освежат и разкрасят прическата ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия