Как да бъдем по-женствени

2014-10-09 19:01:00
Как да бъдем по-женствени
Снимка: freedigitalphotos.net

Искате да сте привлекателна и секси? Това е желанието на всяко момиче. Оказва се, че не е толкова трудно, стига да знаете как. Помислете си на коя жена се възхищавате. Не е нужно да бъде известна личност, може да е просто позната. Какво ви привлича в нея? Вероятно именно това, че е женствена. Сега ще ви дадем няколко съвета, които наистина действат. Как да бъдем по-женствени?

 

Усещане. Женствеността не се крие в скъпите дрехи или силният грим. Повярвайте, мъжете също знаят това. Женствеността на първо място е излъчване. Трябва да приемете себе си. Това е много трудно в пубертета, защото точно тогава си намирате кусури, не се харесвате и вероятно не понасяте себе си. Опитайте се да промените това. Недейте да се мразите, напротив, обичайте се. Приемете тялото си, вида си, себе си. и се уважавайте. Вие сте женствена по природа, позволете си да бъдете такава.

 

Излъчване. Мъжете не си падат по злобни жени. Замисляте ли се защо? Защото женствеността се крие в добротата, нежността, красотата и топлотата. Оставете клюкарстването и злобните коментари, опитайте се да сте наистина добър човек. Не се правете на бездушна кучка, а бъдете себе си – нежна, усмихната и добра.

 

Стигнахме и до външния вид. Оставете купищата грим и модните дрехи. Те са важни аксесоари, но не са най-важното. Старайте се да изглеждате добре без да прекалявате с гримирането. Това е по-скоро отблъскващо, отколкото красиво. Купете си дрехи, които ви отиват. Не се хвърляйте на всичко модерно, което всяко момиче във вашето училище има.

 

Носете поли, рокли, високи обувки. Това са женските дрехи, които наистина създават усещане за красота, сексапил и нежност. В ежедневието е трудно да носим поли и рокли, защото не е удобно винаги. Но това не означава, че трябва да се отказваме от тях. Слагайте си пола или рокля поне един път седмично.

 

Спортувайте. Не харесвате нещо в тялото си? Дразните се, че имате целулит? Спортувайте. Не е нужно да се мъчите с диети, защото можете да си навредите на здравето. Спортувайте нещо, което ви харесва. Запишете се на танци, посещавайте аеробика, пилатес или йога. Спортът ще ви помогне да се чувствате по-добре в кожата си, ще имате тонус и ще се радвате на красиво тяло.

 

Коса. Тя е един от най-важните аксесоари на жената и не можем да я пропуснем. Грижете се за косата си, пуснете я дълга. Не я изтощавайте с много третиране, най-добре я оставяйте по-често свободна.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия