Каква част от живота си хората прекарват в махмурлук?

2014-09-09 14:23:00
Каква част от живота си хората прекарват в махмурлук?
Снимка: thinkstockphotos.com

Наскоро направено проучване показва, че 351 дни, което е близо 1 година, жителите на Великобритания прекарват в махмурлук. Анкетата, която обхванала около 2 000 души, разкрива, че поне веднъж месечно средностатистическият пияч страда от 7-часов махмурлук, пише в. „Daily Star“.

 

След купонджийско излизане най-много страдат представителките на нежния пол. При тях махмурлукът трае малко по-дълго – около 9 часа. Младежите между 18 и 24-годишна обикновено имат главоболие около 8 часа, след като са препили.

 

 

Статистиката показва, че един на всеки 14 души преживява 3024 махмурлука през живота си.

 

Резултатите от направеното проучване показват, че махмурлукът е загуба на време и заради него хората пропускат много интересни неща – романтична разходка, гледане на хубав филм и дори намиране на добра работа. Затова е препоръчително хората да се въздържат от прекомерната консумация на алкохол.

 

Статистиката показва още, че 10% от анкетираните не са се явили на интервю за работа заради махмурлук, а 8% са пропуснали първа среща.

 

Близо половината от участниците в анкетата смятат, че най-неприятното нещо от прекаляването с чашката е махмурлукът, който на другия ден ги кара да се чувстват като болни. 40% от тези, които често препиват, споделят, че биха спортували повече, ако не са имали махмурлук след купонджийска нощ. 23% пък съжаляват, че заради прекомерната консумация на алкохол не са могли да правят секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 9 години

24/7

ccdesigns
преди 9 години

Тука у Враца, прекарваме 30-40% от времето с махмурлук.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия