Комбинации на дрехи с пайети през лятото

2014-09-10 17:36:00
Комбинации на дрехи с пайети през лятото
Снимка: freedigitalphotos.net

Пайетите смело излязоха от забрава и през последния сезон са една от топ тенденциите в ежедневния стил. Много от водещите дизайнери щедро посипват с тях своите облекла и аксесоари – сака, топове, клинове, панталонки, чанти, шалове.

 

Вие също може да направите пайетите част от ежедневния си стил, при това съвсем лесно. Единственото, което трябва да следвате е да спазвате баланса в тоалета. Ето няколко правила и предложения как да стане това.

 

Избирайте матирани пайети. Те нима да блестят твърде натрапчиво на ярката дневна светлина и поради тази причина ще изглеждат доста по-шик. Не е препоръчително облеклата с пайети да са в прекалено ярки цветове. Залагайте на неутралните, пастелни и приглушени нюанси. Комбинирайте дрехите с пайети с no-небрежни облекла в неутрални тонове - например свободен панталон, бяла тениска или риза, изчистено сако и т.н. Това е най-сигурният начин за създаване на баланс в тоалета.

 

 

Облеклата с пайети се съчетават перфектно с дънки. Каквато и да е дрехата ви, покрита с тях, няма да сбъркате, ако я комбинирате с тази материя. Топ или сако с пайети може да носите с джинси, панталон с пайети - с риза от дънков плат, рокля с пайети - с дънково яке и т.н. Допълнете тоалета с небрежни аксесоари за подсилване на градския шик, който сте създали.

 

Не се притеснявайте да носите пола с пайети. Заложете на права или на разкрояваща се с дължина под коляното и я съчетавайте с изчистени топове и ризи в неутрални цветове. Подобна комбинация е доста удачна, ако е допълнена с ненатрапчиви бижута и аксесоари и семпли обувки. Цветът на полата обаче трябва да е неутрален - сив, черен или бежов.

 

Имате мини пола с пайети, която е сред любимите ви облекла за излизане вечер? Не можете да я носите на официални случаи, разбира се, но пък за разходка, шопинг и обяд в ресторант би била идеална. Просто я съчетайте със свободна едноцветна тениска и изчистени равни обувки.

 

Сакото с пайети можете да направите част както от по-елегантен тоалет, така и от по-непретенциозен. В първия случай комбинирайте с изчистен топ, права пола, панталон или рокля по тялото, а във втория - с джинси и тениска или със свободна туника.

 

Ежедневната рокля с пайети трябва да стига най-много до средата на прасеца. Ако е до глезените, ще прилича на вечерна, с каквото и да я комбинирате. Иначе моделът, който носите през деня, може да е с презрамки, с къс ръкав или без ръкав. Допълнете го с тънък колан и равни обувки.

 

Гащеризонът с пайети също е отлична идея, стига да е къс. Разбира се. подобен модел е в категорията на непретенциозния стил и затова трябва да се носи с равни обувки - сандали, пантофки, мокасини и дори джапанки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 9 години

Какво лято ви гони бе, ахахаха


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия