Пуснаха на пазара слънцезащитен лосион, който се пие като сироп

2014-05-20 10:59:00
Пуснаха на пазара слънцезащитен лосион, който се пие като сироп
Снимка: thinkstockphotos.com

От няколко дни на американския пазар може да намерите слънцезащитен лосион, който се пие като сироп, вместо да се маже върху кожата. Достатъчна ви е една чаена лъжичка, за да си осигурите нужната защита срещу ултравиолетовите лъчи в продължение на 3-4 часа, пише в. „Daily mail“.

 

 

 

Лосионът се казва Harmonised H2OUV и е със слънцезащитен фактор 30. Когато човек приеме една лъжичка от него, течните молекули започват да вибрират върху кожата и премахват въздействието на ултравиолетовите лъчи до цели 97%. Едно шише слънцезащитен лосион от 100 милилитра се продава на стойност 17 британски лири.

 

 

Към момента продуктът се предлага в два варианта – осигуряващ загар и непредизвикващ загар. Ако седите на плажа/басейна по-дълго време, трябва да приемате по 1 лъжичка на всеки 3-4 часа. Хубаво е първият прием да стане един час преди излагане на слънце.

 

 

Специалистите препоръчват течността да се разтвори в половин чаша вода. Ако правите интензивни упражнения под слънцето или приемате лекарства, които увеличават чувствителността към слънчевите лъчи, трябва да приемате по една лъжичка лосион на всеки 30-40 минути.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия