Как да имаме ослепителни зъби ?

2014-03-25 17:11:00
Как да имаме ослепителни зъби ?
Снимка: sxc.hu

Всеки един от нас се стреми да изглежда колкото е възможно по-привлекателно. Красотата е цел за всеки и всичко това е нормално, с оглед на факта, че тя помага в много от случаите. Дори и да не сте природно надарени с неземна красота, може да положите известни усилия, за да се доберете до желание външен вид. Той, освен да ви помогне да впечатлите останали, ще ви даде необходимата увереност и самочувствие, които са изключително важни за всяка просперираща личност.

 

 

От далечни времена е известно, че най-красивият човек е усмихнатият. Въпреки, че мнозина ще опонират, че всяка усмивка причинява бръчки, то ние горещо ви съветваме да се усмихвате по-често. Така хем ще бъдете красиви, хем ще накарате и другите да се усмихнат, или ако не друго, то поне да се зарадват.

 

Какво да правим обаче ако не притежаваме най-добрата усмивка. Ако всеки път, когато инстинктивно започнем да се усмихваме, биваме спирани от мисълта, че зъбите ни не са най-красивите и белите. Не се безпокойте, има решение и най-важното - то не включва посещение на семейния стоматолог, а се крие в наглед най-обикновени продукти.

 

За да забъркате отварата за избелване на зъби в домашни условия ще са ви нужни 2 супени лъжици сода за хляб. Към тях прибавете 1 супена лъжица изсушен градински чай, половин чаена лъжица морска сол и за финал капнете 15-20 капки ментово етерично масло.

 

Приготвената консистенция се прилага след измиването на зъбите, като за целта вземете четката и нанесете част от сместа. Изчакайте поне 1 минута и след това изплакнете. Ще бъдете удивени от резултата, тъй като ще притежавате така мечтана бяла усмивка.

 

Въпросният ефект се получава, тъй като морската сол полира и премахва петната от зъбите, градинския чай пък от векове е използван за поддържане на здравината на зъбите, а ментовото етерично масло ще се погрижи не само да имате свеж дъх, но и за хигиената в устата ви, защото има антисептично и антибактериално действие.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия