Няколко лесни стъпки да се чувстваш по-добре в ежедневието си

2014-03-23 15:00:00
Няколко лесни стъпки да се чувстваш по-добре в ежедневието си
Снимка: freedigitalphotos.net

Искаш да бъдеш здрава и красива, но знаеш, че това е изключително трудно. Всъщност, ако промениш малко навиците си, ще видиш, че резултатите са страхотни. Има няколко простички неща, които ако правиш или спреш да правиш, ще се почувстваш много по-добре.

 

Искаш красива усмивка, използвай конци за зъби. Според специалисти в областта на стоматологията, конците за зъби могат да подобрят много усмивката ни. Устата е едно от най-мръсните места в човешкото тяло, защото има много бактерии. Най-лесният и бърз начин да премахнеш голяма част от тях, е да почистваш зъбите си с конци. Ако искаш красива усмивка, трябва да имаш здрави зъби. Това е идеален начин да се погрижиш за тях.

 

Храни се често и на малки порции. Мислиш си, че ако се храниш веднъж или два пъти дневно, това ще ти помогне да отслабнеш и да намалиш приемът на калории. Всъщност, точно обратното. Така можеш да поддържаш по-високо тегло и да имаш стомашни проблеми. Когато се храниш през около 3 часа, стомахът не остава празен дълго време и шансът да получиш гастрит или язва, намалява. Освен това така ядеш много по-малко, защото не изпитваш вълчи глад, както когато не си се хранила дълго време.

 

Спи с дрехите, с които спортуваш. Може да ти звучи нелепо и странно, но се оказва, че хората трудно стават сутрин за да спортуват и им липсва мотивация. Освен това, губят много време в преобличане. Затова лягай си със спортните дрехи, когато алармата звънне, просто трябва да се измъкнеш от леглото. Когато си облечена като за тренировка, е много по-лесно да излезеш навън и да потичаш.

 

 

Прави си комплименти. Сигурно и това ти звучи странно, но знай, че ако ти сама не се обичаш и уважаваш, няма как и околните да го правят. Това е ключът към щастието и себепознаването. Глези се от време на време. Дали ще е козметична процедура в любимия ти салон за красота или нова рокля, която си харесала. Няма значение, въпросът е да се почувстваш красива, секси и уверена в себе си.

 

Забавлявай се, без значение дали имаш гадже или не. За всяко момиче е много важно да получава внимание от момчетата. Ако наскоро си се разделила с човек, когото си обичала, това не значи, че трябва да се затваряш у вас и да не излизаш с дни. Животът е пред теб, колкото и да ти е тежко, трябва да знаеш, че те очакват куп нови и забавни преживявания и интересни срещи с нови хора.

 

Ако пък си обвързана, не се пристрастявай към гаджето си и не забравяй приятелите си. Важно е да има баланс в отношенията с хората. Старай се да се чувстваш красива и го изисквай от себе си. Гаджето ти трябва винаги да ти напомня колко красива и прекрасна си, а ако нямаш приятел, търси нови контакти и се забавлявай с нови хора.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия