На мода е предизвикателното бельо!

2014-02-19 17:31:00
На мода е предизвикателното бельо!
Снимка: freedigitalphotos.net

Това, което скривате под дрехите с едничката идея да разкриете пред любимия в подходящ момент, никога не е било толкова предизвикателно. Бельото тази зима е горещо, скандално, театрално и няма нищо общо със свенливите модели, каквито обикновено носим в работното ежедневие. В месеца на любовта е естествено да си поговорим и за бельото за специални поводи. Пък и в студените зимни нощи идеята за такива може добре да ни сгрее. Ето какво да изберете, ако сте решила да сте по-палава.

 

Ретро шик. Ретрото продължава да е много актуално в дамската мода. Това се отнася и за бельото. Високите гащи, на които доскоро се подигравахме и които играха централна роля във филма за пухкавата Бриджит Джоунс, сега са на особена почит. И се считат за много секси. Тази зима бикините с висока талия са допълнени от романтични панделки, които им придават леко закачлив вид. Стегнатата материя оформя апетитно тази част на тялото. В комбинация с повдигащ сутиен, ефектът става двоен.

 

Като в будоар. Дантели, жартиери, корсети - това са основните "заподозрени", ако решите да се придържате към този стил. Спор няма - така ще постигнете търсения театрален ефект и ще бъдете неприлично съблазнителна в очите на мъжа до вас. Тази зима будоарният стил става още пo-смел, добавяйки и материи в пищни цветове. А ако не ви стиска да бъдете твърде разкрепостена, то изберете подходящ вариант с жартиери и дантели във флорален десен. И чорапи вместо чорапогащник - не забравяйте!

 

 

Силни цветове. Електриково, турско синьо индигово, фуксия, бонбоненорозово, лилаво - всичко ярко влиза в действие. Това е тенденция, която важи и за т.нар. непретенциозно бельо, подходящо повече за ежедневието. Бъдете ярки под дрехите - това ще ви даде много настроение в сивите и мрачни дни. Свежите багри ще ви заредят с енергия, точно когато имате най-много нужда от нея. Ако не ви харесва да бъдете толкова цветни, то изберете бельо в неутрални тонове, но с ярки детайли - например розови дантели.

 

Готик настроение. Всъщност става дума за един по-различен вариант на класическото черно. За разлика от друг път, сега то е лишено от каквито и да е романтични добавки. Дантелите са строго забранени, но пък присъстват металните елементи. Среброто идеално се комбинира с черното. Черното боди е едно от предложенията, които правят своето голямо завръщане в модата. То е перфектно под рокля, тъй като не прави гънки и прибира тялото. А каква изненада би било за мъжа, когато под елегантната класическа рокля разкрие боди в рок или готик стил?

 

Неутрални закачки. Кой казва, че бельото в телесен цвят трябва да е скучно? Няма такова нещо. Сега то е палаво, дори леко неприлично. Освен бежовите цветове, тази зима са актуални и нежните розови нюанси, карамел и сметана. Сладките десени на точки са много подходящи за този стил. А вместо прозрачни материи и дантели, в бельото има много женствени допълнения - като волани към бикините например.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия