Какви сме според това, което обичаме да ядем

2013-11-28 18:30:00
Какви сме според това, което обичаме да ядем
Снимка: sxc.hu

Множество са факторите, които влияят на нашето развитие и оформяне като завършени личности. Някой от тях са напълно логични, други ни учудват и озадачават, но въпреки това успяват да познаят важни характеристики за нас. Хороскопът е спорна тема, но едва ли някога сте предполагали, че могат да познаят какви сте, опирайки се единствено на вашите вкусови предпочитания. Колкото и налудничаво да ви звучи, специалисти са доказали връзката и ето какво споделят за нея:

 

 

Млечни продукти

 

Хората, които често консумират млечни продукти са изключително директни и открити личности, които няма да се поколебаят да ви кажат истината, дори да знаят, че тя ще ви нарани. Те не се притесняват и лесно се превръщат в център на вниманието или душата на компанията. Имат изключително свободен дух и са винаги готови за забавления.

 

Месо

 

Хората, които обичат да си похапват месни продукти се характеризират със своята непостоянност. Жизненият им път също е белязан с нея, тъй като при тях постоянно се редуват краткотрайни възходи и падения. Те жадуват за баланс, който обаче трудно могат да постигнат. Изключително са импулсивни и лесно могат да избухнат, дори и без да има основателен повод.

 

Сладките изделия

 

Любителите на шоколада и другите сладки вкуснотии са изключително чувствителни хора, големи романтици, които са готови на всичко за любимите си хора. Те обаче често се отличават със своето ниско самочувствие, което се дължи на постоянното им подценяване. Трудно взимат решения и всяко нещо бива подлагано на дълго обмисляне, което често им води проблеми.

 

Зеленчуци

 

Почитателите на зеленчуците са силни личности, които изпълняват своите цели. Полагат неземни усилия, за да се справят и не познават провала. За тях всеки ден е предизвикателство, което няма как да не приемат и спечелят. Изключително силни лидери, успяващи да мотивират останалите. Хората, попадащи в тази категория са също така много практични, което често им изиграва лоша шега, но пък в други случаи им помага доста.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

Аз всичко ям, следователно, Аз съм Всичко.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия