Жените използват 12 козметични продукта, когато се приготвят за коледно парти

2012-12-12 10:39:00
Жените използват 12 козметични продукта, когато се приготвят за коледно парти
Снимка: Dreamstime

Жените обичат да има повод да се гримират, да си направят прическа и да си купят нови дрешки. Въпреки че Коледа е семеен празник, това не им пречи да дадат всичко от себе си, за да изглеждат наистина добре.

 

По време на коледните и новогодишни празници представителките на нежния пол слагат три пъти повече грим, пише в. „Дейли мейл“. Подготвяйки се за парти, жените използват цели ... 12 козметични продукта.

 

 

В ежедневието си те използват 4 – фон дьо тен, руж, спирала и гланц. Когато ще ходят някъде на купон те използват около 8 продукта – предишните четири + очна линия, сенки, червило и бронзираща пудра.

 

За коледните и новогодишните празници дамите се стараят още повече за външния си вид. Те се разкрасяват с помощта на изброените по-горе продукти, както и изкуствени мигли, хайлайтър, спрей за оформяне на косата и блясък за коса.

 

Освен козметичните продукти, времето също се увеличава. В ежедневието си жените отделят 20 минути, за да се оправят, 40 минути са им нужни, ако ще ходят на парти и 60 минути, ако са на коледно или новогодишно тържество.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
magneticfields
преди 11 години

Не всички! Аз никога не сис лагам грим и се оттегчавам в магазините за дрехи...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия