Как да освежим скучния есенен тоалет?

2013-11-06 19:30:00
Как да освежим скучния есенен тоалет?
Снимка: Dreamstime

Колкото и да е хубаво времето навън, все пак е есен и падащите листа от дърветата ни напомнят това всеки ден. С новият сезон обновяваме гардероба си с есенни тоалети, но вероятно всичко по магазините ти се вижда сиво и скучно. С по-ниските температури и мрачното настроение идва времето и на скучните обувки и дрехи. Сега ще ти дадем няколко съвета как да разнообразиш визията си с няколко свежи идеи.

 

Сложи си часовник в ярък цвят. Часовникът е прекрасен аксесоар, който върши и работа. Вместо постоянно да бъркаш в чантата си и да търсиш мобилния си телефон за да видиш колко е часът, винаги можеш да носиш часовник. А сега има толкова модели, размери и цветове, че направо можеш да вземеш няколко, според настроението, в което си. На мода са цветните силиконови или гумени часовници, които стоят доста добре на всяка ръка. Такъв аксесоар много би освежил есенната ти визия.

 

 

Чанта в различен цвят. Отдавна си отиде правилото, че чантата и обувките трябва да са в един цвят. Сега чантата живее нов живот. Без значение дали за всеки ден или за някой купон, винаги можеш да сложиш цветна чанта, която да бъде акцент в тоалета ти. Има всякакви размери и цветове.

 

Чадър. В дъждовната есен, чадърът е един от най-необходимите аксесоари. И в поредния дъждовен ден защо не направиш деня си малко по-слънчев като си вземеш чадър в ярък цвят. Особено ако си облечена в по-тъмни нюанси като черно или синьо, много би вървял ярко розов чадър. Така ще го носиш с удоволствие и дъждовното време няма да ти се струва толкова депресиращо.

 

Облекло и за твоя телефон. Кейс-ът за телефона ти може да бъде също готин аксесоар. Ако обърнеш внимание на „неговото облекло" би могла да го съчетаеш с твоето и да стане готина комбинация. А и в днешно време изобилието от кейсове е огромно.

 

Маникюр. Не е казано, че ако си в черно днес, задължително лакът ти за нокти трябва да е черен. Напротив. Може да сложиш аквамарин или корал, ярко червено или друг любим твои цвят, който ще внесе свежест в есенния ти тоалет.

 

Шал или красиво бижу. Есенната апатия можеш да пребориш с шал във весел цвят като допълнение към тоалета ти. Може да си купиш и някое красиво бижу с камъни, например, което да е акцент към някой твой любим, но не особено светъл тоалет.

 

Не се притеснявай да експериментираш, винаги можеш да промениш дори някоя дреха, която ти е омръзнала, но все още е здрава като я комбинираш с нещо в по-искрящ цвят.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия