Храните и напитките, за които трябва да забравите, ако искате плоско коремче

2013-10-18 11:30:00
Храните и напитките, за които трябва да забравите, ако искате плоско коремче
Снимка: Dreamstime

За повечето жени е много важно да имат хубаво тяло. Особено стегнато и привлекателно коремче. За съжаление, то не се постига така лесно. Но, когато човек има желание, намира начин, ако ли пък не – причина. Затова, ако наистина искате да се сдобиете с плоско и стегнато коремче, трябва да положите усилия.

 

 

Като за начало трябва да промените хранителния си режим, колкото и да не ви се иска. Само с упражнения няма да стане. Специалистите препоръчват да се избягва консумацията на храни, които дразнят стомашно-чревния тракт, а именно:

 

- хляб, бял ориз, леща, мюсли, орехи, репички, зеле, лук, артишок, зелена салата, моркови, целина, чушки, домати, краставици, малини, смокини и грозде.

 

Трябва да се откажете и от суровите и силно подсладени храни, както и студените напитки, защото пречат на храносмилането. Също така, ако искаш плоско коремче, ще се наложи да намалиш консумацията на спиртните напитки, млечните продукти, колбасите и пържените ястия, които увеличават секрецията на стомашен сок. Трябва да се храниш редовно и здравословно, ако наистина искаш да се сдобиеш с красива и стегната фигура. Също така трябва да поддържаш тялото си добре хидратирано, за което ти е нужно поне 2 литра вода дневно.

 

Начинът на хранене също е от значение. Дъвчи бавно и не говори, докато се храниш. Престани да пиеш газирани напитки и ограничи консумацията на чай, кафе и горчица, защото те водят до поява на стомашни спазми. Хубаво е да си изградиш режим на хранене, който да следваш, да се храниш редовно и в едни и същи часове.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bizana
преди 10 години

и като не ям тея неща какво мислите ще остане в тялото мипротеини,мазнини,въглехидрати?!!

TheNearBy
преди 10 години

Трябва да забравиш да живееш като 90 годишна бабетка от Казахстан просто. Всичко е спорт тука.

ggb
преди 10 години

На месо ли ще го караме ? :D

bubss
преди 10 години

значи момичета остава ни само въздух.. друг начин очевидно нямаме ..

Barbie47
преди 10 години

Да избягваме ядките, морковите, зелето, целина, чушки.. мда вървете в Макдоналдс, те пържените картофи и бургерите не ти дразнят стомаха... пълни глупости. Чудите се вече за какво да се хванете- избягвате морковите ама похапвате вафлички тц...

sapphire5
преди 10 години

Да,точно така...дайте и зеленчуците и ядките да спреме и супер просто...

EinGutesKind
преди 10 години

Че то остана ли нещо, дето може да се яде :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия