Минерална вода за коса, изпълнена с блясък

2016-11-08 16:00:00
Минерална вода за коса, изпълнена с блясък
Снимка: sxc.hu

На пазара в днешно време се предлагат редица продукти, обещаващи лъскава и мека коса - балсами, маски, течни кристали, горещо олио и каквото още се сетите. Ключът към гривата, изпълнена с блясък, обаче се оказва далеч по-прост – минералната вода, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Редица холивудски знаменитости, сред които Ким Бейсинджър и Деми Мур, се възползват от безценните свойства на минералната вода, за да придадат блясък и мекота на косата си. За целта те изплакват с нея своите гриви, след като са отмили шампоана с чешмяна вода.

 

Американският специалист д-р Бесам Фарджо, провел интензивни изследвания относно здравето на скалпа и косата, потвърждава, че изплакването с минерална вода води до цялостно подобряване на състоянието на гривата.

 

На какво се дължи това? Минералната вода нежно отмива всички токсини и замърсители по косата, включително и вредните вещества, съдържащи се в чешмяната вода. Така гривата става по-мека, по-лъскава и освен това косопадът значително намалява. Опитайте и вие - заслужава си!

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
iveta92
преди 10 години

Бихме се радвали ако ни съдействате с попълването на тази анкета, свързана с вземането на решение за покупка на минерална вода. Надяваме се 10-те минути, които ще отнеме да бъдат приятни за Вас! Благодарим ви предварително.https://docs.google.com/forms/d/1lxd87UWkTKkqs2fLKmRTuryfAKetAucs3AetsjCBHso/viewform#start=openform


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия