1/5 от жените се притесняват да се показват по бански

2013-04-23 18:45:00
1/5 от жените се притесняват да се показват по бански
Снимка: sxc.hu

Една на всеки пет от представителките на нежния пол се притеснява да се показва по бански костюм на плажа, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

С наближаването на летния сезон все повече и повече дами започват да изпитват притеснения около фигурата си. Именно април е месецът, в който най-много жени се подлагат на диета с надеждата, че ще успеят да отслабнат до лятната си почивка.

 

 

Въпреки това повече от половината от участничките в проучването признават, че на плажа винаги се срамуват да показват корема си, тъй като той не е в желаната от тях форма. Около 20% пък са тези, които не харесват всяка част от своето тяло.

 

При младите жени най-голям повод за притеснение са гърдите, докато при тези, които вече са раждали, коремът и ханшът предизвикват най-много негативни вълнения. Около 79% от представителите на нежния пол носят парео, за да прикрият онези части от тялото си, които не харесват.

 

Всяка втора жена споделя, че би искала да има по-високо самочувствие, когато е по бански. На 81% от анкетираните най-голяма увереност им вдъхва комплиментът от друга жена. Половината от участничките в проучването споделят, че се чувстват добре, когато получават комплимент за фигурата си от своята половинка, а една трета се радват на усмивките на минаващите покрай тях непознати.

 

А вие, момичета, притеснявате ли се да се показвате по бански?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
-Patrick.Star
преди 11 години

http://***.youtube.com/watch?v=siqPPnQA1rs&list=UUF2oW5-MO8dB6ul9WH9xi0A&index=6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия