Добра новина за момичетата: Маша оформя къдрици само за ... 10 минутки

2013-04-12 12:32:00
Добра новина за момичетата: Маша оформя къдрици само за ... 10 минутки
Снимка: Dreamstime

Девойките, които имат дълги коси, обичат да прекарват доста време пред огледалото и да си правят прически. Но понякога нямат достатъчно свободно време и предпочитат да свършат тази работа значително по-бързо. Това вече е възможно, благодарение на високотехнологична маша, оформяща къдрици за 10 секунди, пише в. “Daily mail”.

 

Преди години голяма част от жените се подлагаха на изтощителни процедури, за да се сдобият с вълнисти кичури. Това обаче ще остане само един спомен, защото в днешно време представителките на нежния пол ще оформят красиви букли с помощта на новата маша Perfect curl.

 

 

Уредът е снабден със сферична камера, в която се поставя косата. Тя „виси“ в нея и кичурът бива нагряван от всички страни, поради което бързо придобива така желаната форма. Ако искате да си направите цялата коса в букли ще са ви нужни едва ... 5 минутки.

 

Машата работи на три режима – 190, 210 и 230 градуса ха Целзий и има три таймера – 8, 10 и 12 секунди. Така тя е подходяща за всеки тип коса. Дамите, които имат по-тънка коса, трябва да използват най-ниските градуси и да държат косата си не повече от 8 секунди, докато жените с по-твърди и гъсти коси трябва да правят прическата си на 230 градуса и ще са им нужни поне 12 секунди за кичур.

 

Хубавото е, че ако сложите прекалено дебел кичур коса в камерата, машата започва да бипка. По този начин няма шанс да направите косата си неравномерно и грозно.

 

Всяка дама, която обича да си прави прически, може да се сдобие с високотехнологичната маша срещу сумата от 177 британски лири. Цената не е от най-ниските, но определено си заслужава.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия