1/3 от мъжете не сменят бельото си всекидневно

2013-03-02 20:00:00
1/3 от мъжете не сменят бельото си всекидневно
Снимка: sxc.hu

Приблизително 1/3 от представителите на силния пол не сменят бельото си всекидневно, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от “Daily Express”.

 

 

Що се отнася до личната хигиена, мъжете се оказват значително по-немарливи от дамите. Категорично доказателство за това е фактът, че всеки трети сменя своето бельо на два или дори три дни. Един на всеки 40 пък носи боксерките или слиповете си още по-дълго време, докато най-накрая реши да ги сложи в коша за пране.

 

Същевременно едва 1/10 от нежните създания си позволяват да не сменят бельото си всекидневно. Останалите спазват стриктна хигиена и правят това минимум веднъж на ден.

 

Резултатите от проучването сочат още, че на един на всеки седем от представителите на силния пол поне веднъж му се е случвало да обуе бельото на нежната си половинка, тъй като всички негови чифтове са били мръсни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mia88
преди 11 години

XAXAXAXAXAXAX ще припадна

papugai
преди 11 години

На 4 дена го сменям, а иначе всеки ден го обръщам или въртя.

gugenceto2
преди 11 години

До marin_9867: :D :D :D :D

marin_9867
преди 11 години

Аз само по празниците го сменям :D

ManaMana
преди 11 години

as si go smenqm 3 puti na den lol :D

TrollFaace
преди 11 години

Даже ги сменям само на великден

SoMuchWin
преди 11 години

Искам да видя sis_mario в армията или на бойното поле! То пък жените всеки ден си го сменят нали? Да Ви *** проучванията мизерни да ***!

sis_mario
преди 11 години

Уоу аз си сменям белюто и дрехите всеки ден и се къпя всеки ден евахти свинята дет трябва да си ако правиш като останалите от тези 1/3 мъже......!!!!!!!!!!!!!

UNITED2
преди 11 години

За разлика от нас, момчетата жените се страхуват да си признаят, че сменят бельото си по-рядко и за това резултатите са такива.На нас не ни пука и си казваме истината :D Гащите се сменят на 3 дни, в най-гадния случай на 2.. а лятото се 'оди без *** :D

SpiritInBlack
преди 11 години

Минимум веднъж на ден ? Ми не , викам по 2 пъти на ден да го сменяте

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия