Американци полудяха по нов метод за отслабване чрез замразяване на мастни клетки

2013-01-05 16:00:00
Американци полудяха по нов метод за отслабване чрез замразяване на мастни клетки
Снимка: sxc.hu

Хиляди американци полудяха по нов метод за отслабване в определени зони на тялото чрез замразяване на мастните клетки, съобщава в. “Daily Mail”.

 

Методът, наречен “CoolSculpting” или „криолиполиза” е официално одобрен от здравните власти в САЩ още през 2010 г. Чак през последните няколко месеца обаче той набира истинска популярност. Клиниките, предлагащи подобни процедури за отслабване бележат значително търсене на услугите си, въпреки че цената на една сесия е повече от 750 долара.

 

 

Методът CoolSculpting се извършва със специално устройство с гел, което се поставя на проблемната област за период от един до няколко часа. Това устройство кара мастните клетки под кожата да замръзнат, което е равносилно на унищожаването им. През следващите няколко месеца излишните мазнини се изхвърлят постепенно от организма, а при правилен режим на хранене и спортуване резултатите се запазват за продължителен период от време. Интервенцията е безвредна и не засяга по никакъв начин околните тъкани.

 

Най-често областите, които мъжете третират чрез CoolSculpting, са любовните дръжки, корема и гърдите. Жените пък залагат на бедрата, дупето, корема, ръцете и паласките. За зоните, в които няма натрупани прекалено много мазнини, една процедура е напълно достатъчно. За отстраняване на дебелите слоеве мастна тъкан обаче е необходима и втора интервенция.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MaGuSs
преди 11 години

SurfSky - те не се размразяват умнико* те умират и така се изхвърлят от тялото !

SurfSky
преди 11 години

Да и после като се размразят ... :D Начини за отслабване - много, но воля дали има ..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия