Колко време отделяте в грижи за косата си?

2013-01-02 11:59:00
Колко време отделяте в грижи за косата си?
Снимка: Dreamstime

Голяма част от жените отделят доста време за външния си вид. Има дами, които са получили като дар от Господ красив бюст, оформено тяло, здрави нокти, мека кожа и гъста коса. Но малцина са тези късметлийки. Повечето жени трябва да отделят известно време, за да изглеждат добре.

 

Дамите трябва да полагат специални грижи за косата си, ако искат да изглежда добре. Представителките на нежния пол са наясно с факта, че тя има нужда от ежедневна поддръжка. Наскоро направено проучване установи, че жените отделят по 10 дена годишно, за да се погрижат за косата си, пише в. „Дейли мейл“.

 

 

Анкетираните дами са отговорили, че са им нужни поне 10 минути, за да измият косата и да си сложат балсам, 15 минути да се изсушат и още 15 минути, за да си направят прическа. Така при всяко къпане отиват около 40 минути.

 

Когато една жена отива на купон, тя отделя двойно повече време, за да си направи красива прическа.

 

12% от анкетираните дами споделят, че решат косата си веднъж дневно, а 5% рядко отделят специални грижи за гривата си след къпане.

 

Ако миете косата си ежедневно, задължително трябва да използвате качествен балсам и шампоан, за да я щадите максимално. Коафьорите препоръчват да миете косата си поне през няколко дни. Редовното подстригване ще ви помогне да я поддържате по-лесно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия