Мъжкото обезкосмяване - къде може и къде не може да имате косми

2012-12-20 10:59:00
Мъжкото обезкосмяване - къде може и къде не може да имате косми
Снимка: Dreamstime

За жените обезкосмяването е нещо задължително, но при мъжете нещата седят по друг начин. Дали и къде ще си махат космите зависи от тях, а дали ще се харесат на една жена – от нейния вкус и предпочитания. Все пак има някои места по мъжкото тяло, които задължително трябва да се обезкосмяват.

 

Вижте къде може да си оставяте косми и къде задължително трябва ги елиминирате:

 


 

Носът и ушите – тук няма две мнения по въпроса. Никоя жена не харесва косми, излизащи от тези места. Наличието им показва липса на грижа и повечето жени правят асоциация с възрастните мъже, които не се грижат за окосмяването си на тези места. Затова не допускайте жените да се гнусят от вас.

 

Лицето – тук е въпрос на вкус. Някои жени обичат гладко избръснати мъже, други с брада, а трети харесват само късо подстригани бради. Наличието на различни мнения идва от вкуса на дамите, както и от външния вид на самия мъж. На някои представители на силния пол им отива повече с брада, отколкото без. Най-добре следвай своя вкус. Ако обаче брадата ти е твърда, не я поддържай късата, защото ще боцка на приятелката ти, когато я целуваш.

 

Веждите – ако имаш една вежда, премахни излишни косми между тях. Но не прекалявай с оформянето на веждите, защото малцина са жените, които харесват мъже с изписани вежди.

 

Подмишниците – честно казано, по-добре да ги няма. Хората, особено жените, не възприемат добре прекалено косматите подмишниците. Те сякаш са признак на липса на хигиена. Затова или ги обезкосмявай изцяло, или поне подкъсявай космите.

 

Гърдите и корема – някои жени смятат, че космите по тези места са признак на мъжественост, докато за други е по-добре да ги няма. Затова ходи така, както ти самият се чувстваш най-добре. Имай предвид, че почнеш ли веднъж да се обезкосмяваш на тези места, трябва да се поддържаш, защото наболите косми не са приятни нито на допир, нито на вид.

 

Гърбът и раменете – и тук няма две мнения по въпроса – ако искаш да си секси, отърви се от космите по тези места.

 

Момчета, не плащайте данък обществено мнение. Ако на вас космите не ви пречат и не смятате за нужно да ги махате – не го правете! Все пак едно момиче трябва да е с вас заради самите вас, а не заради външния ви вид. Разбира се, това не означава да ходите неподдържани и дрипави. Най-важно е човек да се чувства добре в кожата си и да се харесва, когато това стане факт, околните също започват да го харесват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Someone_Unknown
преди 10 години

Интересно е че нищо не пише за краката , ръцете и интимните части :О

papugai
преди 11 години

Мъжкото обезкосмяване - къде може и къде не може да имате косми ---------------Напомня ми на 'женския мозък, има ли го и къде се намира'


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия