Ела да ти ударя няколко шамара, за да станеш по-хубав/а

2012-10-25 16:29:00
Ела да ти ударя няколко шамара, за да станеш по-хубав/а
Снимка: Dreamstime

Понякога хората стигат до крайности в името на красотата. Тайландци откриха в Сан Франциско козметичен салон, в който предлагат традиционни за страната им методи за подмладяване и подобряване еластичността на кожата с ... шамари, пише в. „Дейли мейл“.

 

Собствениците на салона твърдят, че са първите природолечители в Западното полукълбо, които използват шамарите като средство за разкрасяване. Услугата обаче не е по джоба на всеки, защото 15 минути шамари струват 350 долара.

 

 

Въпреки че няма медицински доказателства, че терапията действа, лекарите признават, че шамарите подобряват кръвообращението и предизвикват здрава руменина.

 

Тата и съпругът й Маван твърдят, че резултатите се виждат веднага след процедурата. Шамарите трябва да се правят от професионалист, като ръцете трябва да са отпуснати, а пръстите прибрани. Задължително е терапевтът да не носи бижута.

 

В Тайланд има още подобни разкрасяващи процедури. Дамите, които искат по-големи гърди, пляскат бюста си, а юмруците по дупето правят задните части по-стегнати и привлекателни.

 

Това природолечение може да е болезнено, но е доста по-евтино от пластичните операции и затова привлича толкова много хора.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Serphent
преди 11 години

Оооооо тогава да дойдат насам и за безплатно ще ги лепя шамари ако трябва и за 1 час :D :P

notlike
преди 11 години

15 минути 350$? Луди ли са тези хора, аз и за 10 лева съм навит да бия шамари 15 минути - даже може да повиша интензитета на изпъване на кожата хаха


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия