Жените се мислят за дебели по три пъти на ден

2012-07-22 19:03:00
Жените се мислят за дебели по три пъти на ден
Снимка: sxc.hu

Манията на жените по перфектните тела, които виждат по списанията и телевизията, придобива все по-плашещи размери, пише в. “Daily Mail”.

 

Резултатите от скорошно проучване сочат, че седем от всеки десет британки се мислят за дебели средно около три пъти на ден. Отделно 80% от дамите признават, че не са доволни от фигурата си и биха искали да отслабнат.

 

 

Въпреки че голяма част от тях изглеждат добре и определено нямат излишни килограми, те са обсебени от мисълта, че трябва да бъдат по-слаби.

 

Частта от тялото, която представителките на нежния пол най-често критикуват, е коремчето. Следват го дупето, ръцете и бедрата, от чиито размери всяка втора се оплаква.

 

Повече от 80% от участничките в допитването са категорични, че биха повишили неимоверно самочувствието си, ако отслабнат с няколко килограма. Те смятат, че постигането на перфектната фигура ще ги накара да се чувстват по-секси и по-желани от представителите на срещуположния пол, което ще окаже благотворно влияние и върху сексуалния им живот.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия