5 козметични продукта, които трябва да има всяка жена

2012-07-16 11:59:00
5 козметични продукта, които трябва да има всяка жена
Снимка: sxc.hu

Почти всяка жена се грижи за външния си вид. За някои е по-важно състоянието на косата, за други гримът, за трети облеклото, но все пак всяка уважаваща себе си дама трябва да притежава следните 5 козметични продукта. Виж кои са те:

 

Перлена пудра

Тя е подходяща за ежедневна употреба заради съдържащите се в нея перлени частици, които правят тена на кожата искрящ. Вземете четка за руж и поставете мъничко от пудрата върху скулите си. Така лицето ви ще придобие естествен цвят, който ще подчертае красотата ви.

 

 

Основа за грим

Все още този козметичен продукт не е част от колекцията гримове на всяка една жена. Но лека-полека и това ще стане. Основата има за цел да изравни тена и неравностите на лицето и да задържи грима за по-дълго време. Има различни цветове база за грим, изберете такъв, какъвто подхожда на тена на кожата ви.

 

Молив за устни

Дамите, които имат плътни и хубави устни, нямат нужда от него и може да си слагат само гланц. Но останалите представителки на нежния пол трябва да се сдобият с такъв, който да се слива с цвета на червилото и да остане „невидим“ за околните. Не подминавайте тази част от гримирането, защото по този начин цветът на устните ви ще се задържи за доста дълго.

 

Молив за вежди

В последно време момичетата предпочитат да имат тънки като конец вежди, нищо че модата им е отминавала и не са никак привлекателни. Ако не сте от тях, то определено трябва да си купите молив, с който да подчертавате веждите си. Не се притеснявайте, че няма да изглеждате естествено. При положение, че го направите като хората, няма как да се загрозите. Има гелове с четки като за спирала, които нямат цвят, но придават плътност. Така няма защо да се притеснявате, че няма да се справите. Защото няма как да не успеете :)

 

Коректор за зоната около очите

Той има за цел да скрие торбичките, ако имате такива и да направи кожата ви по-свежа и с блясък. Така погледът ви ще засияе и ще изглеждате още по-красива.

 

Лятно време е хубаво да се гримирате по-леко. Заложете на естествения загар и красота. Избягвайте да използвате фон дьо тен, ако имате загар, защото може да изглеждате смешно. Слагайте си светли сенки и безцветен гланц. Забравете за силния грим, освен ако не ходите на бар/дискотека. На плажа е добре да ходите без грим или само с водоустойчива спирала.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
неда
преди 8 години

за някои не е нужно коректор и пудра. някой се нуждаят повече от фондютен те си приличат ама не са еднакни

Sarafina
преди 11 години

"Дамите, които имат плътни и хубави устни, нямат нужда от него и може да си слагат само гланц." - не четеш...

scrooper
преди 11 години

Аха, моливът за устни е задължителен, ама може и без гланц/ червило. Пф


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия