Летен грим 2012

2012-06-25 13:19:00
Летен грим 2012
Снимка: sxc.hu

Вече трябва да забравим за тежкия зимен грим и да започнем да разкрасяваме лицето си с по-нежни цветове. Освен подходящ грим, не забравяйте да защитите кожата на лицето си и със слънцезащитен крем с фактор, подходящ за вашия тен.

 

 

При повечето жени лятно време състоянието на кожата се подобрява и те вече нямат такава нужда от фон дьо тен. Затова е по-добре той да бъде заменен с тонизиращ крем. Зазимете ружа си и започнете да използвате бронзираща пудра.

 

Ако използвате спирала или очна линия, то задължително трябва да бъдат водоустойчиви. Лятото често се потим и може неволно да развалим грима си и да предизвикаме иронични усмивки у околните, когато ни видят с размазано черно около очите.

 

Доста жени не обичат да използват червило и/или гланц за устни, но през горещите летни месеци е хубаво да предпазвате устните си с балсам с UV филтър.

 

Всяко лято на мода са бронзовите нюанси. Заложете на тях и определено няма да сбъркате. Не забравяйте, че когато подчертаете очите си, не бива да си слагате силно червило и обратното. През лято 2012 актуални са неоновите цветове, както и меден, златен, пясъчен и прасковен.

 

Колкото по-малко си личи, че имате грим, толкова по-красива и естествена ще бъдете. А мъжете определено си падат по естествени жени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия