Искате по-различна сватба? Направете я в Космоса :)

Компанията "First Advantage" и космическият туроператор "Rocketplane Kistler Japan" предлагат на по-смелите хора да си направят Космическа сватба. Бъдещите съпрузи имат уникалната възможност да си организират тържество на борда на

2011-04-12 00:24:31
Искате по-различна сватба? Направете я в Космоса :)
Компанията "First Advantage" и космическият туроператор "Rocketplane Kistler Japan" предлагат на по-смелите хора да си направят Космическа сватба. Бъдещите съпрузи имат уникалната възможност да си организират тържество на борда на космическия кораб "Rocketplane XP", който специално е направен за туризъм из Космоса.

Полетът трае един час, през това време совалката минава границите на атмосферата и навлиза в безтегловност. Към цената са включени видео и фотоалбум за младоженците, репетиция на сватбата на Земята, излитане от родната страна на младоженците, една нощувка в хотел, сертификат и специална булчинска рокля за безтегловност. Бъдещите съпрузи ще имат възможността да се свържат пряко със своите приятели и роднини.

Първата сватба от такъв тип се е състояла преди 8 години. На вечна вярност са се врекли Екатерина Дмитриева и Юрий Маленченко, но ... двамата били на разстояние 380 000 км. един от друг. Командирът на Международната космическа станция се свързал със своята бъдеща съпруга и направил резервация в един ресторант, където събитието било полято, но без негово присъствие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия