Играта "Задушаване" е отнела живота на 85 млади хора

2012-06-06 12:43:00
Играта
Снимка: sxc.hu

Има една игра, забележете игра, която е отнела живота на на 82 деца от 1995 година до днес. Това смъртоносно забавление се нарича „игра на задушаване“. За съжаление, младежите нямат представа колко опасна е тя и често я практикуват.

 

 

Според статистиците има още млади хора, които са били убити по този начин, но техните родители са решили, че смъртта им е в следствие на самоубийство. Някои от тях не знаят за тази игра и затова решават, че детето им само е вързало въже около себе си (да, някой практикуват „забавлението“ с въже).

 

Тази игра изобщо не е нова. Сигурно голяма част от вас са я практикували, без да осъзнават, че рискуват живота си, нещо като руска рулетка.

 

Хващате някой приятел, той задържа дъха си и вие силно го стискате през гърдите. Той се свлича на земята и заспива за няколко секунди.

 

„Заспиването“ е в резултат на недостиг на кислород на мозъка и в рамките на няколко секунди човек изпада в безсъзнание. Когато тялото на човек падне на пода, дишането се учестява и той се събужда.

 

Безумно е как тази „игра“ може да се харесва както на „заспиващия“, така и на този, който прави „мечешката прегръдка“. Тя се практикува основно от деца между 9 и 15-годишна възраст, деца, които не са наясно, че си играят със смъртта.

 

Не правете глупости у дома. В днешно време има достатъчно забавления, нека тази игра стане една отживелица.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

Тия деца са ***.

asp1r1n94
преди 11 години

Е пуснете темата в тийн форум всички да разберат...

sli73r
преди 11 години

... един приятел така си раzби зъбите като падна :D

Ягодка
преди 11 години

Ужас! Горките деца! :( Отново интересна статия! :)

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия