70% от жените правят небезопасен секс

2012-06-04 23:11:00
70% от жените правят небезопасен секс
Снимка: sxc.hu

Около 70% от жените правят небезопасен секс, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че седем от всеки десет представителки на нежния пол на възраст между 18 и 40 години поне веднъж през живота си са имали сексуален контакт без презерватив. Всяка необвързана жена си ляга средно с около четирима мъже, без да ползва предпазни средства.

 

 

 

Една трета от дамите признават, че просто не се сещат за презерватива, когато ситуацията се разгорещи. Цели 20% пък са наивниците, които вярват, че техният партньор не би могъл да ги зарази с полово предавана болест. Около 8% от жените признават чистосърдечно, че обикновено са твърде пияни, когато си лягат с непознат мъж, и поради тази причина не са в състояние да настояват за използването на предпазни средства.

 

Резултатите от проучването също така сочат, че представителките на нежния пол на възраст между 30 и 40 години най-често заболяват от полово предавани болести. Следват ги младите жени на възраст между 18 и 29 години.

 

Рисковото поведение и безразборните сексуални контакти могат да докарат не само здравословни проблеми, но и нежелана бременност. Ето защо, преди да си легнете с някого, е хубаво да помислите на първо място за сигурността си, за да не съжалявате впоследствие, когато вече ще е твърде късно. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
babati
преди 12 години

Британците са изключително мърлява нация. Още се женят за братовчедите си и се счита за нормално. И то не емигрантите там, а баш белите британци.

SorrowEyes
преди 12 години

"...жените признават чистосърдечно, че обикновено са твърде пияни, когато си лягат с непознат мъж, и поради тази причина не са в състояние да настояват за използването на предпазни средства."То пък точно с непознат ако не се предпазиш, не знам колко *** трябва да си.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия