Модната марка KNAPP представи новите си линии SS 2012 (+ снимки)

2012-06-02 11:20:00
Модната марка KNAPP представи новите си линии SS 2012 (+ снимки)
Снимка: Модна марка KNAPP

Вчера, 31-ви май в арт пространство Suspacious, екипът на модната марка Knapp, представи новите си линии – Knapp main collection и The Tiny bear Light collection S/S 2012, които олицетворяват контрастите, на които е подвластен сезонът.

 

В основната колекция, Knapp залага на вечния графичен тандем и минималистичните силуети. Тази линия е с по- строг характер и освен с изчистен силует се характеризира с играта на плътни и ефирни материи. Линията Knapp Light по традиция е по – лежерна и закачлива. Символ на новата Light колекция са мечетата, като препратка към невинността, детството и игрите, които заемат мястото на велосипеда от миналото лято. The Tiny bear Light collection S/S 2012 въплъщава смелостта в комбинациите от пастелни цветове (розово, резеда, бежово, млечен тюркоаз, жълто) и десени на карета, райета и точки, стилово заимствани от 70-те. За бижутата Knapp направиха специална колаборация с младия дизайнер Милко Бояров.

 

 

Гергана Малкоданска и модели на Ивет Фешън представиха 45 тоалета. За финалните щрихи към цялата визия Knapp заложиха на M.A.C за грима и на талантливия екип на салон „Арлет“ за прическите. За цялостния имидж, който Knapp биха искали да предлагат с всяка своя колекция, взаимно си гласуваха доверие с SHOES LOVE BAGS, които в своите мултибренд магазини, а вече и в онлайн магазина си, предлагат едни от най-добрите и характерни обувки и аксесоари: www.shoeslovebags.com. В синхрон с колекцията, гостите се насладиха и на сладкиши с формата на мечета, ароматно вино от KATARZYNA ESTATE и на свеж SOMERSBY сайдер, допълнени от музикален сет на Stefan Dega.

Сред почитателите на марката, които аплодираха двете линии бяха актрисата Елена Петрова, продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, Мира Кленовски, Стефан Щерев, стилистката и модна блогърка Роди, коафьорът Жоро Петков, Слав Анастасов, топ моделът Кристина Несторова, Мис България 1993 Вера Русинова, Ралица Михова – Рая и други.

 

Вижте снимки от ревюто тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия