10 задължителни неща за женския гардероб

2012-04-28 13:46:00
10 задължителни неща за женския гардероб
Снимка: sxc.hu

Вероятно всяка жена си мечтае да изглежда винаги стилна и модерна, дори без да отделя значителна сума пари за покупката на нови дрешки. Въпреки че модните тенденции се менят целогодишно, съществуват няколко неща, които са задължителни за гардероба на всяка жена, която иска да оставя впечатление у околните, че винаги е добре облечена. Вижте кои са те:

 

1. Малка черна рокля

Стилистите са единодушни, че малката черна рокля, подходяща за дискотека, парти или пък романтична среща, е абсолютно задължителна за гардероба на всяка жена. Тя подчертава извивките на тялото и придава на дамата, която я носи, невероятен сексапил.

 

2. Черен панталон

Изчистеният черен панталон е подходящ за интервю за работа и за събития, изискващи по-делово облекло. Освен това той ви кара да изглеждате по-слаби и вталени. Ето защо черният панталон е неизменна част от женския гардероб.

 

3. Бяла риза

Бялата риза, също както черният панталон, е задължителна част от деловото облекло. Тя е лесна за съчетаване и с други дрехи и аксесоари, което я прави универсална част от гардероба.

 

4. Черно сако

Семплото и изчистено черно сако е допълващата частица, която завършва образа на една стилна и модерна жена. Без значение колко често ви се налага да го обличате, черното сако е напълно задължително.

 

 

5. Черен тренчкот

Черният тренчкот е подходяща връхна дреха както за пролетта, така и за есента. Той винаги е на мода и допълва перфектно стилната визия.

 

6. Дънки

От години насам удобните дънки са се превърнали в неизменна част от гардероба на почти всяка жена. Те са комфортни и изключително подходящи за ежедневно облекло. Освен това изчистените дънки се съчетават лесно с най-различни дрехи, дори от хора, които не разбират от мода.

 

7. Права пола

Правата пола с дължина около коляното скрива несъвършенствата на фигурата и повдига визуално дупето. Какво повече можете да искате, момичета?

 

8. Малка чанта

Малката чантичка, подходяща за вечерни излизания и официални поводи, е неизменен аксесоар от женския гардероб.

 

9. Обувки на висок ток

Обувките на висок ток също са сред нещата, които една жена задължително трябва да притежава. Те удължават визуално краката и придават сексапил.

 

10. Балеринки

Равните обувки, тип балеринки, са изключително подходящи за ежедневието. Те са не само удобни, но и винаги модерни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
menyanthe
преди 11 години

Балеринките са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО неудобна обувка за мен. Рядко се срещат по-неудобни обувки от тях. И не, не ходя на висок ток в ежедневието си, но въпреки това има много по-удобни обувки на висок ток от балеринките.

horacio
преди 12 години

кот си искам туй ша праяяяя

arsenalllbaby
преди 12 години

Задължителни... Аз нямам 3-4 от тях и съм още жива :))


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия