Диетичните храни, от които пълнеем

2012-04-17 18:03:00
Диетичните храни, от които пълнеем
Снимка: sxc.hu

Лятото не е далеч и повечето жени вече са на диета и тренират усилено, за да свалят излишните килограми. Обикновено пролетно време залагаме на диетичните храни с цел да консумираме възможно по-малко калории. След известно време обаче забелязваме, че ядем нискокалорични храни, но не мърдаме нито на килограми, нито на сантиметри.

 

 

Една от причините е че ядем диетични храни, но прекаляваме с тяхната консумация. Хапваме храни и напитки, които са диетични, но по този начин лъжем организма си. Той очаква да получи достатъчно калории, а всъщност получава малко и става още по-жаден и гладен.

 

Повечето дами обичат да ядат овесени десертчета, но в тях има доста ядки и подсладители. Те дават енергия за кратък период от време и малко след това отново се чувстваме отпаднали и изморени. Едно блокче рядко ни стига, а консумацията на повече носи доста калории.

 

Салатите се водят диетична храна, която засища и ни доставя голямо количество витамини. Това е вярно, стига в нея да няма дресинг, крутони или картофи.

 

Още здравни новини може да намерите в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DownloadVirus
преди 12 години

Е като изядеш 1 голяма тенджера..За по-големите като мен 2... :D

scrooper
преди 12 години

"Салатите се водят диетична храна, която засища" Точно без дресинг и т.н. по- скоро ще ти подсили апетита.

DownloadVirus
преди 12 години

Салатата с минимум 2 литра олио!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия