Патентоваха гофрета, която съдържа в себе си ... 0 калории

Преподавателка в Икономическия университет във Вроцлав патентова гофрети, които съдържат в себе си 0 калории, но са богати на антиоксиданти. От тези гофрети човек не трупа излишни килограми, даже помагат за отслабване. Подходящи са за хора, които

2011-01-11 23:01:33
Патентоваха гофрета, която съдържа в себе си ... 0 калории
Преподавателка в Икономическия университет във Вроцлав патентова гофрети, които съдържат в себе си 0 калории, но са богати на антиоксиданти.

От тези гофрети човек не трупа излишни килограми, даже помагат за отслабване. Подходящи са за хора, които имат проблеми с кръвната захар или са алергични към глутен. Гофретите са шоколадови на цвят и имат вкус на лешници.

Понеже човешкият организъм не поема целулозата от елдата, гофретите реално са без калории, но имат антиоксиданти, които са доста полезни за здравето. Въпреки че доста хора наричат елдата "черна пшеница", тя всъщност е от семейство лападови. Тя е хранителна и е богата на аминокиселини, разтворими фибри и протеини.

В Полша елдата е доста консумирана, често тя замества макароните, картофите и ориза. В момента преподавателката работи върху бира от елда, която, за съжаление, ще съдържа в себе си калории. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия