Да поговорим за... секс

ВНИМАНИЕ! Съдържанието, което пожелахте да прочетете е предназначено за лица над 18 годишна възраст поради характера на информацията в него. Имайте предвид, че със прочитането на статията си вие удостоверявате възрастта си. Екипът на TeenProblem.net

2003-06-13 00:00:00
Да поговорим за... секс
ВНИМАНИЕ! Съдържанието, което пожелахте да прочетете е предназначено за лица над 18 годишна възраст поради характера на информацията в него. Имайте предвид, че със прочитането на статията си вие удостоверявате възрастта си. Екипът на TeenProblem.net приканва всички лица под 18 г. да не четат тази статия.

За да върви една връзка и да е пълноценна, много важна част от нея е секса. Казват, че мъжете мислят средно около 39 пъти на ден за секс. При жените това се случва значително по-рядко.
Разговаряйте свободно за секс с парньора. Обсъдете какво харесвате най-много и какво не. Сексът е удоволствие и трябва да носи наслада и на двама ви. Експериментирайте и се оставете въображението и желанието един към друг да ви водят.
Не приемайте секса като необходимост, а камо ли като задължение. Мислете си за секса като за удоволствие и се подгответе за него. Купете си красиво бельо, запалете ароматизирани свещи. Изкъпете се заедно под душа или във ваната. Изпийте бутилка хубаво вино. Направете му еротичен масаж. Има хиляди начини да събудите желанието за любов. Направете това незабравимо изживяване и за двама ви.
Забавлявайте се заедно в леглото. Не бъдете твърде сериозни, превърнете всичко в любовна игра. За да изпитате истинско удоволствие забравете комплексите и притесненията. Бъдете уверена в себе си, прелъстявайте го и флиртувайте с него. Автор: Александър Ненов

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия