Червейната луна променя живота на 4 зодии

Ето кои са те

2024-03-22 18:00:00
Червейната луна променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/Chayanan

На 25-и март, понеделник, ни очаква пълнолуние в знака на Везни. Тогава ще има и лунно затъмнение в знака на Везните. Пълнолунието през март е познато още като Червейна луна и то символизира началото на пролетта, пробуждането, повратните моменти, достигането на завършек и излекуването. Кои зодии ще се най-повлияни от него? Вижте прогнозата на индийското "Hello".

 


Телец

 

Телците може да очакват някои наистина големи промени в професионалната сфера по време на пълнолунието. Сега ще бъдат натоварени с тонове отговорности и задачи, така че нека са подготвени. Ще са натоварени, така че може да помолят за помощ и да възложат част от отговорностите на други хора. Сега е време, в което тези зодии трябва да са дейни, проактивни, напористи и да покажат как допринасят за успеха в работата.

 

Лъв

 

На тях пълнолунието ще донесе доста креативност. Стават творчески настроени и енергични, ще смятат, че светът е пълен с безкрайни възможности. Нека се възползват максимално от тази енергия, да изследват новите идеи, шансове, възможности. Освен това, сега ще се случи някакво важно събитие, което ще повлияе много на живота им и пътя им. Нека гледат голямата картина, а не малките детайли, и да не се обръщат назад.

 

Стрелец

 

Социалният им живот е във възход! Сега Стрелците получават много възможности да създават нови контакти, връзки, да разширят приятелския си кръг. Време е да разперят криле и да разширят хоризонта си. Тези зодии трябва да помислят какво им носи ползи, кое ги устройва, кое ги потиска и не им помага. Нека бъдат брутални и истински, когато правят тази оценка. Да поставят своите нужди на първо място и да се уверят, че средата им съвпада с приоритетите им.

 

Риби

 

Фокусът по време на Червейната луна е върху техните връзки. Независимо дали става дума за личните връзки или професионалните - сега е време да заздравят тези отношения и да построят устойчиви, стабилни връзки, които ще са дългосрочни. Чака ги някаква промяна. Но не трябва да избързват с нея и да пришпорват процеса. Нека да дадат време на нещата да си дойдат на мястото.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 месец

sega 4uvam i za takuv vid


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия