Строго поверително: Teen Talk само за тийнейджъри

Вижте информация за нов конкурс

2024-03-20 16:40:00
Строго поверително: Teen Talk само за тийнейджъри
Снимка: ПР

Финанси, спестявания, пари, сметки… Тези термини звучат ли ти на китайски? Сега е моментът да станеш финансово грамотен и да можеш да се хвалиш пред приятелите ти. Знаем, че ще ти хареса хем да можеш да харчиш парите си, хем да успяваш да спестиш до следващите джобни.

 

Сега се отваря невероятна възможност пред теб. Кой не иска най-новия iPhone 15, гимбал за смартфон и LED ринг. Банка ДСК раздава тези награди, като се включиш в предизвикателството в TikTok и разкажеш най-оригиналната история. Имаш шанс да се сдобиеш с най-яките джаджи!

 

Темата на конкурса е „Най-лошият финансов съвет, който съм получил”. Всички имаме поне по един такъв „съвет“, за който ни се иска да забравим. Трябва само да качиш видео в TikTok с хаштаг #teentalk2024 до 14 април 2024г. и да си на възраст 14-18 г. Да – толкова е лесно! Можеш да го разкажеш, да го изпееш, изиграеш или какво се сетиш. Дори не е нужно да присъстваш самият ти във видеото. Протагонистите в твоята история могат да бъдат предмети, домашни любимци или други.  

 

За вдъхновение може да видиш забавните скечове на твоите любими инфлуенсъри - Стан и Стефи в профила на Банка ДСК в TikTok. Не забравяй да последваш Банка ДСК, за да научаваш още неща за парите и участваш в бъдещи giveaways. Конкурсът е част от кампанията Teen Talk.

 

Можеш да се превърнеш в човека, даващ най-добрите финансови съвети на своите приятели! Просто разгледай материалите с полезни практики и навици, които са създадени с помощта на експертите по финансови знания от SmartMoney.bg. Виж ги на Ученици (dskbank.bg)

 

Побързай преди някой твой съученик да грабне голямата награда преди теб!

 

Снимка: ПР

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия