3 зодии, които дават фалшиви обещания

Вижте кои са те

2024-04-17 18:00:00
3 зодии, които дават фалшиви обещания
Снимка: iStock/ImageegamI

Тези зодиакални знаци просто не могат да спазват обещанията си. Те искат да постигнат целите си, понякога си служат с измама, дават фалшиви и необмислени обещания, за да получат това, което искат. Ето кои са, според "Times Of India".

 


Близнаци

 

Близнаците са познати като много чаровни, харизматични и общителни зодии. Освен това, те доста бързо се адаптират и оцеляват във всякаква среда. Проблемът е, че това означава, че си менят мненията, забравят за думите и обещанията си, не може да се разчита на тях. Непостоянни са, непредвидими, не държат на своята дума, нерешителни са. Правят обещания в един момент, после забравят за тях или решават, че не са толкова важни. Може да са казали нещо, защото им е било скучно или са били притиснати, но да нямат намерение да го спазят.

 

Везни

 

Тези зодии са дипломатични, държат на спокойствието, хармонията във връзките и отношенията. Трудно им е да спорят, мразят скандалите и конфликтите, искат да има разбирателство. Затова започват да дават напразни обещания - за да постигнат някакъв мир и да успокоят другите. Искат да угодят на другите, да няма негативни отношения и да спрат конфликтите, но обещават неща, които не могат да спазят.

 

Стрелец

 

Те са големи приключенци, оптимисти са, весели, държат да се забавляват. Но понякога всичко това ги прави безотговорни, прекалено безгрижни, невнимателни и мислещи само за себе си. Стрелците са свободолюбиви, обичат забавленията, тръпката, вълнението. Понякога правят обещания, за да си изкарат добре, за да постигнат нещо хубаво, някой да им угоди. Казват нещо импулсивно и въобще не мислят, че после трябва да спазят обещанието и да държат на думата си. Не мислят за последствията.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия