Плутон във Водолей - какво очаква зодиите?

Вижте прогноза за периода

2024-01-25 18:00:00
Плутон във Водолей - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/dima_zel

На 20-и януари планетата на подземния свят Плутон влезе в знака на Водолей и ще остане там до 1-и септември. Смята се, че периодът е съдбоносен и ще донесе големи промени на всички зодии. На 1-и септември Плутон ще влезе в Козирог и ще остане там до 19-и ноември, а после пак ще влезе във Водолей и ще остане там цели 20 години. Ето как ще ви се отрази първия престой на Плутон във въздушния знак Водолей, според "Well+Good".

 


Овен

 

Социалният живот сега е на фокус при тях. През периода Овните трябва да си намерят приятелска компания, с която имат общо - хора, които споделят ценностите им и сред които се вписват. Може да бъдат прекъснати и премахнати връзки, които вече са се изчерпали и които не им помагат. Така че - някои хора може да си отидат от живота им завинаги. Тези зодии може да намерят група или общност, на която да служат или която да подкрепят.

 

Телец

 

Кои са те, когато никой не гледа? Плутон им дава куража да бъдат себе си, да са автентични и да следват своята висша цел. Кариерата ще е на фокус. Може да очакват промени в професионалния живот през периода. Подтикнати са да си намерят работа, която отговаря на техните ценности и виждания, дори да е нещо съвсем различно от това, с което се занимават сега.

 

Близнаци

 

Да се подготвят за духовни и умствени открития. Плутон променя начина, по който те виждат света около себе си. Близнаците ще изследват нещата, може да се вдъхновят да продължат с образованието си или да придобият нова научна степен. Нека грабнат възможностите и да трупат знания, да отворят ума си. Духовността, религията, философията - тези теми ще ги занимават и Близнаците може да открият, че вярват в нови неща.

 

Рак

 

Неудобни смени, промени, неизбежен край на нещо - това чака Раците през периода. Някои тайни може да бъдат разкрити сега. Може пък тези зодии да получат неочаквани парични печалби от неочаквани източници. Табутата, съживяването, парите на другите - това са главните теми за Раците през периода. Плутон ще им помогне да се справят със загубите - определено ще има някакъв край на нещо, но те ще останат силни.

 

Лъв

 

Промени във връзките чакат Лъвовете. Може да преоценят наново дадена връзка и да се изправят срещу проблемите в нея. Добър период да видят как функционира връзката, да поговорят за нея, да се уверят, че желанията им и нуждите им не са пренебрегвани. Може наново да определят в какво вярват и какво искат, що се касае до сериозните връзки. Промените ще им помогнат да останат по-доволни от отношенията. Дори да са нетрадиционни промени, нека не се плашат от хорското мнение.

 

Дева

 

Може да осъзнаят, че някои аспекти от ежедневието им трябва да бъдат променени и обновени. Ежедневните навици, здравето и ритуалите са на фокус сега. Това може да ги накара да обновят графика си напълно или да намерят нов подход към грижата за себе си и доброто си състояние. Здравето трябва да им е приоритет.

 

Везни

 

Детето в тях сега ще е на показ. Интересното е, че това ще ги накара да пораснат, да помъдреят, да се излекуват от негативното. Вниманието ще е фокусирано върху забавленията и насладата. Намират нова и свежа перспектива, що се касае до креативността им. През периода трябва да се отдадат на желанията си, на визията си за бъдещето и да работят за тях.

 

Скорпион

 

Сега е перфектното време да избягат от шума и лудницата, от външния свят и да са повече вкъщи, да се наслаждават на уюта в дома, да обърнат внимание на личния и семейния живот. Плутон ги кара да помислят отново върху семейните ценности. На фокус са домът и корените. Време е Скорпионите да се излекуват, да са по-спокойни. Нека помнят, че сами избираме кого да считаме за свое семейство. 

 

Стрелец

 

Плутон им помага да видят как се вписват в приятелския си кръг. На фокус са комуникацията, кратките пътувания, ще обръщат внимание и на роднините. През периода са окуражени да бъдат още по-социални - в квартала, в града, дори в семейството. Да не губят време с разговори, които не подхранват душата им, ума им и не им помагат да разширят перспективата си. Може да трябва да си починат от социалните мрежи.

 

Козирог

 

Да се приготвят за огромни разкрития и финансови промени. Може наново да определят какво е значимо за тях, на какво отдават голяма важност и защо. Финансовите източници и доходите са на фокус. Подходът им към материалната сигурност може да се промени. Трябва да се фокусират върху това да се научат да приемат себе си и да повишат самочувствието си.

 

Водолей

 

При тях ще има криза на идентичността. Ще прегледат всички версии на себе си и ще премахнат тези свои качества, които вече не им служат за нищо, които не им помагат. Все пак, Плутон е в техния знак и е нормално периодът да им донесе много промени. На фокус е именно идентичността. Трябва да оставят някои свои стари версии да си отидат завинаги и да прегърнат своята истинска същност, хората, които са сега, без да се срамуват. Да не се страхуват да променят мнението си и действията си.

 

Риби

 

Да се затворят в черупката си сега може да им донесе ползи. През периода трябва да разпознаят вътрешните си рани и да осъзнаят кое ги спира да се наслаждават на живота. Да поработят върху тези неща. Това, което са игнорирали и проблемите, с които не са се справили, сега ще са в центъра на вниманието и трябва да работят над тези неща. Но да не се справят с всичко сами - нека се доверяват на близките или да поговорят с терапевт.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия