3 зодии, които не умеят да правят хубави подаръци

Вижте кои са те

2024-02-06 18:00:00
3 зодии, които не умеят да правят хубави подаръци
Снимка: iStock/Svetlana_nsk

Избирането на подаръци за любими хора изобщо не е лесна задача. Но някои зодии просто имат талант, знаят какво да купят, идеите им са оригинални. За други път това е много трудно. Те не умеят да избират хубави подаръци и често не могат искрено да зарадват близките и приятелите си. Ето кои са те, според "Hello! India".

 


Овен

 

Спонтанните Овни са идеални партньори за забавления, винаги ще измислят интересно развлечение, ще ви заведат на красиво място, ще им хрумне страхотна идея как да прекарате свободното си време. Все пак, те са приключенци и не стоят на едно място. Но ако говорим за материален подарък - трудно ще ви зарадват. Импулсивни са, не обмислят нещата дълго, не им се хаби време в прекалено анализиране и обикаляне на много магазини. Вземат първото, което им грабне окото. Не планират и купуват подаръци в последния момент. По-добре е да ви подарят преживяване.

 

Близнаци

 

Тези зодии са безгрижни и дори леко вятърничави. Те често забравят за важните поводи, така че купуват подаръци в последния момент и така няма как да ви зарадват с нещо много оригинално или желано. Те имат хиляди мисли в главата, любознателни са, имат много приятели и познати, затова не могат да си спомнят всеки повод и са разсеяни. Понякога дори не могат да се сетят за хобитата и интересите ви, или ги бъркат с тези на друг. Близнаците са непостоянни, непредвидими, отдават се на приключенията и не мислят дълго за подаръците.

 

Козирог

 

Те пък са много сериозни, отговорни и организирани, работливи са и имат добра памет, но просто влагат енергията си и усилията си във важните за тях неща - работа, преследване на цели, учене. Търсенето на подаръци и оригиналните идеи за тях не им се вижда като нещо толкова значимо и специално. Козирозите не са сантиментални хора, нито много емоционални, така ще ви подарят нещо съвсем традиционно и обикновено, нещо като клише, но поне ще го използвате и ще ви върши работа. Не правят лични и специални подаръци, вземат нещо универсално.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 месеца

az ne umeia tova


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия