4 зодии с много изисквания по отношение на храната

Вижте кои са те

2023-07-18 18:00:00
4 зодии с много изисквания по отношение на храната
Снимка: iStock/rez-art

Някои хора са изключително претенциозни, що се касае до храна. Те имат особен вкус, обичат много малко неща, не харесват странни комбинации и имат доста изисквания за храната си. Подбират внимателно менюто си. Ето кои са те, според "Times of India".

 


Дева

 

Познати са с това, че са педантични и често не може да ги опознаете добре, не говорят ясно и напълно открито. Просто имат много специфични изисквания за храната си. Обръщат внимание на всеки детайл от менюто, търсят най-чистите, свежи и полезни храни. Залагат на балансираното хранене, не биха хапнали какво да е. Обръщат голямо внимание на качеството и съставките. Изразяват недоволството си, когато нещо не отговаря на високите им стандарти.

 

Телец

 

Телците имат репутация на хора, които обожават храната и си угаждат много. Но и имат много точен списък от неща, които биха хапвали. Оценяват хранителните продукти с високо качество. Понякога са леко лакоми и биха се поглезили със скъпи храни. Много подбират, що се касае до съставките на храната, различните сосове и аромати. Искат храната да е майсторски приготвена и да изглежда добре визуално.

 

Рак

 

Те пък са известни с това, че често залагат на емоционално хранене. Раците са чувствителни и раними. Често търсят комфорт в храната, когато са тъжни и депресирани. Залагат на традиционни ястия, които семейството им често приготвя. Ако ястието не прилича по вкус на това, което роднините са приготвяли в детството им, те не го харесват. Искат храната да им носи спомени. Имат доста изисквания по отношение на съставките, вкуса, аромата. Носталгични са.

 

Везни

 

Везните ценят баланса и хармонията във всички области на живота, включително що се касае до храната. За тях е важно храната да е представена по хубав начин, да е описано всичко, свързано с нея. Като Телците, те много държат на това ястието да изглежда хубаво визуално и да събужда апетита. Много обичат да гледат храни, които привличат окото. Везните са общителни и им харесва да се социализират с хора, докато се хранят. Имат много изисквания и дълго подбират ресторантите.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия