5 зодии, които ядат бързо и не споделят храната си

Ето кои са те

2022-12-14 18:00:00
5 зодии, които ядат бързо и не споделят храната си
Снимка: iStock/Doucefleur

Тези зодии имат добър апетит. Те обичат да си похапват, да се поглезят, но понякога стават и твърде лакоми. Често изяждат храната за минути, без дори много да ѝ се насладят. Редовно се хранят много бързо и не черпят околните. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Скорпион

 

Въпреки че са щедри с времето и любовта си към близките, Скорпионите не са такива с храната. Те не обичат да делят своята храна и затова я поглъщат бързо. Избягвайте да сядате до тях в обедната почивка, ще изядат своето ястие за минути, няма да ви обърнат много внимание и да си говорят с вас. Те са чревоугодници, обичат да опитват храната на другите, но не споделят от своята.

 

Телец

 

Може да разчитате на Телците - те ще прегледат внимателно всичко в хладилника, ще напазаруват всичко от списъка, няма да останете без храна в дума. Но когато намерят това, което много им се яде, ще го погълнат цялото за минути. Дори като родители, те се хранят по-бързо от децата и не обичат да стоят дълго на масата. Харесва им да ядат в усамотение, за да поглъщат бързо, да се радват на ястието и да не го споделят.

 

Водолей

 

Те не са сред най-големите кулинари или чревоугодници, доста пестеливи зодии са. Много от тях гледат да хапнат нещо бързо и да не губят време в такива занимания. Често дори хапват от яденето или десерта на съученици/колеги и после не си вземат нищо свое. Не обичат да прекарват дълго време на масата или да чакат роднини/семейство също да седнат на на масата.

 

Риби

 

Тези зодии пък много обичат храната. Тя им помага да се чувстват по-добре, обичат да си угаждат със сладкиши и фаст фууд. При тях може да се говори за емоционално хранене. Имат голям списък с любими храни, които им помагат, когато се чувстват тъжни или стресирани. Изяждат ги бързо, за да се развеселят и да си подобрят настроението. Обожават да хапват сами в леглото, гледайки филм. 

Овен

 

Те са хора, които винаги са в движение, бързат за някъде, не обичат да стоят на едно място. Затова, те се хранят бързо - не искат да губят време и все имат някаква друга работа. Следващото приключение ги чака, затова не стоят дълго на масата. По принцип, Овните са щедри и дават на другите, ако и другите ги черпят. Но ако си носят приготвена от дома храна, не обичат да споделят домашните ястия.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия